Sivut

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Yleistä jaarittelua

Kuva
Hyvä treeniputki jatkui vielä perjantaillekin, jolloin kävin vaunujen kanssa 50min reippaan kävelylenkin ja itsekseni lisäksi juoksuohjelmaan kuuluneen 2min kävely, 5min juoksu + 5min juoksu, 2min kävely- lenkin. Juoksu kulki pitkästä aikaa melko kivuttomasti, vaikka vähän turhauttikin noin lyhyt lenkki. No, ensi viikosta alkaa lo-pul-ta-kin ne 10-15min ja siitä ylöspäin juoksupätkät! Maanantaina vielä lyhyt lenkki, mutta keskiviikkona on jo 1min kävely, 7min juoksu, 2min kävely, 7min juoksu ja kävely kotiin. Torstaina on vartin juoksu! Sitten aletaankin jo hätyyttelemään omia henk. koht. juoksu"ennätyksiä", huippua.

Eilisestä tuli sitten lepopäivä, söin karkkiakin mutta kohtuudella. Oli kiva fiilis mennä nukkumaan nollausillan jälkeen, kun ei ollut paha olo ollenkaan. Pidin näppini erossa aika hyvin myös sipseistä, joten kokonaisuutena oikein oikein onnistunut telkkari- ja syöpöttelyilta. Ei tullut morkkista eikä mitään muutakaan, jee sille! Niin ja käytiin grillilläkin, mutta tämä rouva yllätti sekä itsensä että miehensä tilaamalla hampparin sijaan kanataskun, joka on siis vähän pitaleivän tapainen, täytteenä kanaa, salaattia yms. Onhan siellä sitä juustoa, mutta ei  se ole ollenkaan niin paha kuin hamppari + ennen kaikkea ne ranskikset. Olen ylpeä.

Kuva
Tänään tarkoitus oli lähteä pelaamaan katukorista tai lentopalloa, mutta tuo sade näyttää siltä että saattaa jäädä lähtemättä. No, katsellaan, minä voisin lähteäkin mutta kaverit saattaa olla eri mieltä. Juoksuohjelmassa on tänään 45min kävely, joten sauvakävelyä on mitä luultavimmin luvassa. Ehkä myös kuntopiiri tai jotain muuta lihaskuntoa, riippuu vähän menoista ja tuloista ja planeettojen asennoista ja niin edelleen.

Eipä kai tänne tämän ihmeellisempiä. Huomenaamulla punnitus, palaamme asiaan siis silloin.

2 kommenttia:

  1. Eksyin blogiisi sattumalta ja jään kyllä lukemaan!

    Sulla on kiva tyyli kirjoittaa ja vaikka elämäntilanteemme on vähän erilaiset, on mukava lukea samanikäisten kirjoittamia blogeja =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)