Sivut

torstai 12. heinäkuuta 2012

Torstain parhaat

Paras sitaatti:


Paras odotus: No Suurin pudottaja ja ensimmäinen punnitus! Eilisessä jaksossa tuli ensin kamala surku niitä kahta joukkuetta kohtaan, mutta eihän se mennytkään ihan niin että suorilta kotiin. Tuo on aivan loistava ohjelma myös siksi, että joka kaudella keksitään jotakin uutta eikä uusi kausi koskaan tunnu vanhan toistolta.

Paras ylläri: Mies tulee töistä jo kahden maissa eli aivan kohta ja lisäksi pitää huomenna vapaapäivän! Ja mikä parasta, aurinko paistaa, voi huippua.

Paras tyttö-juttu: Aamupäikkäreiltä herätessä tyttö oli kuumeinen ja itkuinen, mutta Panadol laski kuumeen nopeasti eikä enää merkkiäkään kipeästä lapsesta. Eli päästään sittenkin ulos!

Paras inspiraatiokuva:

Kuva
Paras ruokaonnistuminen: Lounaaksi syöty salaatti, jossa oli kurkkua, tomaattia, paria erilaista salaattia, auringonkukansiemeniä ja juustokuutioita. Ei leipää, taaskaan, ja ylipäätään lounaan valmistus ja syöminen tuli jo rutiinilla.

Paras muutos omassa olossa: Leipää ei tee enää edes mieli, vetämätön olo on poissa ja muutenkin olo on normaali. Paitsi ehkä hitusen parempi. Olo on kertakaikkiaan hyvä. :)

Ihanaa torstaita kaikille! Minulla on tänään pyöräilypäivä, huomenna taas juoksua. En malta odottaa, ja se jos mikä saa hymyn huulille.

2 kommenttia:

  1. Lueskelin sun blogin kokonaan läpi ja jään odottamaan jatkoa :) Itsellä melkeinpä saman verran painoa löytyy ja pituutta pari senttiä enemmän eli aika samoissa mitoissa ollaan. Ja kova laihdutusyritys on täälläkin :) Itse yritän vhh:lla saada painoa pois, lähinnä siinä alakarpin ja hyväkarpin välimaastossa sen mukaan. Tsemppiä sulle kovasti jatkoon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä! Pitääkin käydä kurkkimassa onko sulla blogia. :) Tsemppiä sullekin!

      Poista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)