Sivut

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Vähän erilaista treeniä

Photobucket

Kuva eiliseltä lenkkipolulta. (OMG, blogin ensimmäinen oma kuva!) Käytiin liikkumassa koko perhe, vähän eritavalla kuin nyt projektin aikana olen tottunut. Kuitenkin tää on sitä liikuntaa, mitä meidän perhe harrastaa ja mistä myös minä tykkään kaikkein eniten. 

Eilen käytiin aika lyhyt reissu, vain 20min kävelyä, veneellä järven yli ja sitten tullessa taas se sama 20min autolle. Tuli siitä se 40min (plus mennessä käsien lihaskuntoa kun se ötököiden määrä oli jotain aivan käsittämätöntä...). Joku vois nauraa, että eihän tuo mitään liikuntaa ole; kävellä nyt syömään ja takaisin. Toivotan epäilijät tervetulleiksi kokeilemaan! Kuva on otettu siltä ainoalta n. 300 metrin kuivalta pätkältä, muu reitti eli mönkijän urat oli löysää mutavelliä joka upotti joka toisella askeleella aika huolella. Hiki ainakin tuli, voin kertoa. :D

Ulkona ja metsässä liikkuminen on ihan parasta. Raitista ilmaa, hiljaisuutta, rauhaa ja päivän kuntoilut tulee tehtyä ihan huomaamatta. Juuri tämän takia tämä on maailman paras paikka asua; voi ihan noin vaan päättää, että lähdetään keittämään iltakahvit ja vajaan tunnin päästä ollaankin jo aivan keskellä ei-mitään.

Niin ja ne iltakahvit! Söin makkaran, kiivin ja pari palaa tummaa suklaata. Se oli itseasiassa koko päivän ruokani, joten joo, ihan ei nappiin mennyt eilen syömiset. Söin kyllä aamulla kaurapuuroa voisilmällä, lounaaksi mozzarella-kurkku-tomaatti-salaattia ja välipalaksi kiivin, mutta tuo "päivällinen" oli kyllä lähinnä huvittava. No joskus näinkin, ei se yksi huono päivä sillointällöin koko roskaa kaada. Hauskinta oli, että mulla ei edes haluttanut niitä Jaffa-keksejä, vaikka ne ovat suurta herkkuani. Saatoin kevyesti vielä pari kuukautta sitten kiskaista puoli pakettia yhdeltä istumalta, nyt ei tullut mieleenkään ottaa edes yhtä. 

Tänään juoksuohjelmassa on 24min juoksu. Kokeilen tänään juosta tuon 145bpm- biisilistan mukaan (se on vielä vähän kesken - siinä on kaksi biisiä :D) ja katson, onko tuo vauhti kuitenkin liian kova. Saa nähdä. Lisäksi voisin tehdä kuntopiiriä, viime viikolla jäi väliin. 

Palaillaan taas!

PS, muokkailin noita tunnisteita vähän. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)