Sivut

maanantai 2. heinäkuuta 2012

Viikko 4

Huomenta vaan ja kivaa maanantaita kaikille. Eilinen ilta venyi jostain syystä taas puolilleöin, joten kahvi on tänä(kin) maanantaiaamuna aika kova juttu. Eilen meidän piti päästä pelaamaan lentopalloa tai jalkapalloa, mutta homma kaatui kavereiden puutteeseen. Sitten päätettiin lähteä sulkapalloilemaan, mutta mailoja (eikä verkkoa sen puoleen) löytynyt mistään. Joten se siitä sitten. Mies lähti kerrankin lenkille mukaan kun yövieras vahti tytön unta, se oli ihan jees. Olisi kiva päästä useamminkin yhdessä, mutta sattuneesta syystä harvemmin päästään. Kaverin kanssa en niin tykkää lenkkeillä, kun menee aina vähän höpöttelyksi, mutta miehen kanssa ei tule oikein juteltua mistään. Ehkä se on joku vanhan avioparin juttu, kun ei enää keskusteltavaa ole, haha. ;) No ei, mutta mieskään ei tykkää liiemmin puhua lenkillä, vaan arvostaa kaverissa eniten sitä, että se on siinä vieressä.

Viime viikon liikuntatavoitteena mulla oli 5h, ihan siihen en päässyt mutta ei paljoa jäänyt vaille. Koottuna liikunnat on tässä:

Ma - Lepo
Ti - Juoksu/kävely 35min
Ke - Sauvakävely 1h
To - Kuntopiiri 40min, pyöräily 40min
Pe - Vaunulenkki 50min, juoksu/kävely 15min
La - Lepo
Su - Kävely 40min

Yht. 4h 40min

Ihan tyytyväinen olen liikuntoihin. Tälle viikolle tavoite on edelleen tuo sama 5h, toivottavasti säät ovat paremmat niin pääsisi päivisin kävelemään tytön kanssa.

Vaaka näytti aamulla 97,7kg, eli -500g viime viikkoon. Ensimmäinen kuukausi on myös takana ja sen aikana on tippunut yhteensä 1,1kg. Ei mahdottomia, todellakaan, mutta onpa 1,1kg pysyvästi vähemmän kannettavaa. Tässä kuussa toivoisin saavani sen 2kg tiputettua. Huoh, on tää hidasta. Olen kuitenkin tyytyväinen tuohon puoleen kiloon, sehän se mun varsinainen viikkotahtitavoite on. 

Sellaista siis tänne. Tälle viikolle voisin tehdä liikuntasuunnitelman, mutta ei se pidä kuitenkaan. :D No teen kuitenkin. Toivottavasti päästäisiin pelaamaan sitä jalkapalloa, olisi vähän vaihtelua. Sitä en kuitenkaan kirjaa tähän, vaan se on sitten ekstraa jos on. Laitan tähän suunnitelmaan juoksuohjelmaan kuuluvat harjoitukset lihavoituna, niin siitä sitten näkee miten se tällä viikolla etenee. Eli:

Ma - Juoksu/kävely 15min (2min kävely, 5min juoksu, tauko + 5min juoksu, 2min kävely), pyöräily 45min-1h
Ti - Juoksu/kävely 13min (1min kävely, 5min juoksu, ½min tauko + 5min juoksu, 1min kävely), pyöräily/kävely tytön kanssa 45min-1h, lihaskuntoa?
Ke - Lepo
To - Juoksu/kävely n. 40min (1min kävely, 7min juoksu, 2min kävely, 7min juoksu + kävely kotiin)
Pe - Juoksu/kävely n. 40min (15min juoksu + kävely kotiin), lihaskuntoa?
La - Pyöräily 45min-1h/zumba 45min-1h
Su - Kävely tytön kanssa/lepo

Tuolla suunnitelmalla liikuntaa tulisi siis juurikin sen 4-5h. Lihaskuntojen kanssa menen jaksamisen mukaan, ainakin kerran teen koko kropan läpi ja sitten osissa lisäksi jos tuntuu siltä. 

Nyt mun täytyy ruveta siivoilemaan keittiötä ja pyykkäämään (mistä tätä tiskiä ja pyykkiä tulee?!). Palaillaan!

2 kommenttia:

 1. Tuo on just oikea ajattelutapa, että lähti niitä kiloja sitten yksi tai viisi niin ne ovat joka tapauksessa pysyvästi poissa. Itse ajattelen, että sama se on millä vauhdilla ne lähtevät, kunhan lähtevät pysyvästi. Mieluummin hitaammalla vauhdilla pois iäksi kuin nopealla tahdilla viikoksi. :)

  Näyttää muuten aika aktiiviselta tuo sinun liikkuminen minun laiskotteluun verrattuna. :D Hitto vie, pitää oikeasti ottaa itseään niskasta kiinni ja liikkua taas tällä viikolla enemmän kuin menneellä laiskotteluviikolla.

  Ja tuota tiskin ja pyykin kerääntymistä minäkin ihmettelen, eihän täällä edes ole muita kuin minä! Joku naapuri varmaan tuo omat pyykkinsä minun likapyykkikoriin ja tiskinsä minun tiskialtaaseen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin niin, että mieluummin sitten tuskaisen hitaasti mutta pysyvästi kuin ihmedieetillä hetkeksi :)

   Laiskotteluviikot on toisinaan hyvästä! :D Ja joo tuo tiski ja pyykki... mä en tajua kuka tolle lapselle on ostanut näin paljon vaatteita :D

   Poista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)