Sivut

tiistai 10. heinäkuuta 2012

Energinen karppaaja täällä moi

Kuva
Puuh. Kaksi päivää karppausta takana ja täytyy kyllä sanoa, että tiukkaa tekee. En ole koskaan eläissäni himoinnut näin paljon paahtoleipää, suklaata, sipsiä, perunaa, hampparia, ihan sama mitä, kunhan on mahdollisimman paljon hiilihydraatteja tai mieluummin ihan suoraan sokeria. Päätä särkee vähän, ja on vähän vetämätön olo. Eilen juoksuohjelmassa oli vartin lenkki, ja sen jälkeen minun piti tehdä vielä lihaskuntoa tai zumbata, mutten vain yksinkertaisesti jaksanut. Nyt olen odotellut jo aika hyvän tovin inspiraatiota lähteä sauvakävelemään, toistaiseksi ei ole näkynyt. Haukotuttaa ja jalat painavat tonnin, kumpikin. 

En tiedä milloin tämä helpottaa. Ehkä piankin. Selväähän se on, että ruokavaliota muuttaessa kroppa reagoi jotenkin, mutta ärsyttävää tämä kyllä on. Niin ne karppaajat aina sanovat, että energiaa on kuin pienessä kylässä ja liikkuakin jaksaa paremmin kuin hyvin. Sitä odotellessa täytynee vain luottaa itseensä ja omaan itsekuriin.

Ei mulla muuta. Lähden sinne lenkille, vaikkei kiinnostaisi kyllä pätkääkään. No käyn edes puoli tuntia, näön vuoksi. Palaillaan, toivottavasti tämä hellittää.

4 kommenttia:

 1. Ootahan kun oot viikon päässyt eteenpäin. Itse joskus karppasin ja sitten tuli se energinen olo. Olisi voinut tehdä vaikka mitä :) Kyllä se tulee sieltä. Jaksa vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä! Lueskelin tuossa karppaus.infon foorumia ja niin ne väittää että eka viikko voi olla aika tuskaa. No ymmärrettäväähän se on, kun vaan jaksaisi sinnitellä :)

   Poista
 2. Hei. kyllä se päänsärky helpottaa muutamassa päivässä.. ja minulle tuli kyllä todella energinen olo ehkä viikon karppaamisen jälkeen.. jos tekee milei makiaa niin juo vaikka sokeritonta mehua.. mutta makian himokin helpottaa ajankanssa.. :) muistat vaan syödä kunnolla.. :)itsekkin lapsosten välissä karppailin ja hyvin kyllä kilot lähti.. kun rupesin toista odottaan palasin normi ruokaavalioon taas ei vaan jotenkkin uskaltanut karpata raskauden aikana.. oma ruokavalio on nykyäänkin aika vähä hiilihydraattista en oikeastaan syö pastaa, riisiä, perunaa ja hyvin vähä leipää.. mutta en silti karppaa olen tullut siihen tulokseen että tää on hyvä tapa mulle.. :)

  -E-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä kommentista! :) Tänään ei ookaan enää särkenyt päätä ollenkaan eikä ole yhtään niin voipunut olokaan kuin eilen. Makeaa silti haluttaa edelleen, ja sitä paahtoleipää. :D Mutta kyllä tää tästä tosiaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)