Sivut

keskiviikko 1. elokuuta 2012

Keskiviikkona hikoiltua


Huh mitä kiirettä, ei tässä juuri kerkeä hengittääkään. Just sain tytön unille, nyt lapan tässä toisella kädellä suuhuni lounasta ja samantien sen loputtua pitää istahtaa pianon ääreen ja treenata iltaa varten. Sain kuin sainkin silti puristettua tunnin aikaa, ja aloin jo kaivamaan zumbaa laatikosta, mutta sitten teinkin täyskäännöksen ja kirjoitin Youtubeen "Jillian Michaels". Ajattelin kokeilla, jos sieltä saisi kasattua joistain pienistä pätkistä treenin. Vastoin kaikkia odotuksiani löysinkin ihan kokonaisen tunnin, eli Banish Fat Boost Metabolism- ohjelman, joka koostuu lämmittelystä, seitsemästä muutaman liikkeen circuitista ja jäähdyttelystä. Aikaa meni 55 minuuttia ja voin kertoa, etten ole ikinä hikoillut niin paljon kotona jumppaillessani.

Treeni oli kovaa, intensiivistä ja nopeatempoista. Syke nousi taivaisiin ja esim. se lankkuvariaatio-circuit oli aika tappavaa tavaraa. Mutta minä tykkäsin! Oli ihan huippua, kun reisiä poltti niin maan perkeleesti mutta ei käynyt mielessäkään lopettaa kesken. Tunti meni aivan huomaamatta ja vikan circuitin lopussa oli kaikkensa antanut olo, mutta siltikin kävi mielessä että höh, nytkö se jo loppu. Aivan huippukotitreeni siis, suosittelen lämpimästi!

Eilinen ja maanantai jäivät lepopäiviksi tämän järkyttävän kiireen vuoksi, mutta loppuviikon aion jostain puristaa kyllä treeniaikaa joka päivälle. Tänään on vielä tiedossa juoksuohjelman 20min intervallitreeni ja sen aion tehdä matkalla leirikeskuksesta kotiin, eli siis jään n. 3km päähän ja spurttailen kotiin. Voi olla että huomenna sattuu jalkoihin aika huolella kun tossa jumpassa oli aika reippaasti kyykkyjä, mutta ei se mitään! Kunnon lihasjumissa on jotain tyydyttävää :D

Mutta nyt mun täytyy oikeasti ruveta soittamaan, jos meinaan illalla säestää (olen siis aloittanut säestämisen treenaamisen tuossa reipas viikko sitten...) yhtään mitään. Partiomarssi on aika kova pala purtavaksi näin aloittelijalle, voin kertoa! Tällä viikolla ja ensi viikollakin kirjoittelutahti varmaan hidastuu normista, mutta kirjoittelen kun ehdin. Kivaa keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)