Sivut

maanantai 6. elokuuta 2012

11 kysymyksen tuplahaaste

Juu ei pitänyt enää edes vilkaista tietokoneeseen päin, mutta tässä nyt sattui sopiva väli olemaan niin... (Lue: heräsin törkeän aikaisin siivoamaan enkä jaksaisi millään siivota :D)

Eli kahdestakin suunnasta tuli haaste, Lappikselta ja Neiti K:lta.

1. Kerro 11 faktaa itsestäsi.
2. Vastaa lähettäjän 11 kysymykseen.
3. Valitse 11 ihmistä ja esitä heille 11 kysymystä.
Kerro ihmisille, että heidät on haastettu. Haastetta et voi lähettää takaisin!

Ensin ne 11 faktaa!

1. En tykkää siivoamisesta. Yhtään. Keittiötä siivoan ihan mielelläni, ja se onkin ainoa paikka tästä huushollista joka on melkein aina siisti. (Paitsi nyt.) Olohuone ja makkari ovat jatkuvan kaaoksen vallassa. Ei uskoisi kodin perusteella että olen tietyissä asioissa melkoinen kontrollifriikki.

2. Rakastan listoja! Kirjoitan suunnilleen jokaisesta asiasta listan. Tällä hetkellä toteutusta odottelee siivouslista ja viime hetken leirivalmistelulista sekä pakkauslista. Ikuisuusprojektilista on koko ajan työn alla. Esim. tytön huoneessa on uusi kirjahylly, joten olkkarin kirjahyllystä pitäisi siirtää tytön kirjat pois. (Tytön kirjahylly kasattiin kesäkuussa.)

3. Tykkään hirveästi neuloa ja virkata, ja aion myös opetella ompelemaan. Työn alla nyt on tytön sukat ja tyynynpäällinen, molemmat siis neuloen. Leirin jälkeen suuntaan kauppaan katsastamaan syksyn uutuuslangat.

4. Olen aktiivipartiolainen. Partiourani kesti ensin 7,5v ja nyt sitten tammikuussa pääsin takaisin toimintaan. Olen lippukunnan hallituksen jäsen ja mulla on oma sudenpentulauma. Partio on mulle ihan hirveän rakas harrastus, ja muutaman tunnin päästä suuntaammekin koko perheellä kohti kesäleiriä.

5. Nukun sängyssä aina seinän puolella. Aina.

6. Haluan pysytellä niin anonyymina kuin mahdollista, joten en halua paljastaa blogissa asuinpaikkaamme. Se on välillä yllättävän vaikeaa.

7. Mulla on ortoreksiatausta, sairastin lukiossa. Diagnoosia tai ammattiapua en koskaan saanut, mutta olen pärjännyt itseksenikin aika hyvin. Mitä nyt lihoin 30kg :D Mutta siis noin niinkuin pään kannalta.

8. En katso juurikaan telkkaria enkä myöskään elokuvia. Telkkarista katson vain Suurinta pudottajaa ja joitain muita reality-sarjoja, mutta mitään ns. oikeita sarjoja en ole seurannut aikoihin. Elokuvissa en ole käynyt vuosiin, oikeasti. Ei vain kiinnosta.

9. Mulla on aina kaikkeen mielipide. Lukioiässä koin myös hyvin suurta tarvetta sanoa sen mielipiteen ääneen, nykyään pauhaan lähinnä miehelle (jota kiinnostaa, voin kertoa). Maailmaan on myös tullut paljon harmaan sävyjä siinä missä juurikin teini-iässä kaikki oli joko mustaa tai valkoista.

10. Olen silti edelleen mitä suurimmissa määrin kaikki tai ei mitään- ihminen. Jos rupean johonkin, niin sitten kans rupean. Ei mitään hissutteluja mihinkään suuntaan.

11. Olen myös innostuja. Kiljun, keuhkoan, selitän, hypin ja pompin. Minun suustani ei kuulu coolia "ai, kiva juttu"-lausahdusta.

Sitten ne kysymykset, ensin Lappis.

- Milloin aloitit bloggaajana ja miksi?
No mitäs tästä nyt on, 8 viikkoa. Aloitin, koska halusin jakaa innostustani projektin suhteen.

- Mikä sinusta piti tulla isona, kun olit pieni?
Noin miljoona asiaa poliisista opettajaan ja eläinlääkäristä apteekkariin :D Mutta laulaja oli se suurin haave. Jossain vaiheessa tajusin, ettei musta tule suurten lavojen tähteä ja päätin alkaa opettajaksi. No ei tullut opettajaakaan!

- Miksi?
Koska rakastin (ja rakastan edelleen!) laulamista hyvin palavasti. Opettaja tuntui vielä lukion alussakin potentiaaliselta ammatinvalinnalta, en kyllä muista enää että minkä takia.

- Jokin asia, jonka olet oppinut elämässä viimeisen päälle ns. kantapään kautta?
Vauvanhoito ja äitiys, ehdottomasti. Ei ole olemassakaan sellaista ihmistä, joka olisi ennen lasta "valmis äidiksi".

- Kappale, jolla on sinulle henkilökohtainen merkitys (pelkkä biisin nimi riittää)?
Irina - Jälki.

- 5 asiaa, jotka ostat joka kauppareissulla?
Maito, kurkku, Tutteli, marjasose ja jonkin sortin muita rehuja.

- 3 asiaa joita ilman et voisi elää?
Aamukahvi, suklaa ja ulkoilu. Tietty myös perusvastaukset musiikki, perhe, ystävät.


- Mieluisimmat asiat sinulle bloggaamisessa?
Kommentit!


- Jos saisit vapaasti valita eikä raha olisi este, seuraava lomakohteesi?
Pitkään olen ja ollaan miehen kanssa haaveiltu Australiasta ja Uudesta Seelannista, mutta esteenä on juurikin raha, joten vastaan sen. Tosin sille reissulle lähdettäisiin ilman tyttöä eli parin-kolmen vuoden päästä. Mutta silti!

- Se fyysinen osa kropassasi, josta tykkäät kaikista eniten?
Jaa. :D Lasketaanko silmät? No jos ei lasketa niin mun pohkeet on kans ihan kivat. Ne on jo selvästi lihaksikkaat juoksun ansiosta.


- Ja persoonallisuudenpiirteesi, josta olet kaikista ylpein?
Ehdottomasti innostuminen! Aikuiset ihmiset innostuvat aivan liian vähän ja aivan liian hillitysti. Kunnon innostuminen tekisi jokaiselle hyvää.

Ja sitten Neiti K:n kysymykset vielä!

- Jos sinun pitäisi luopua jostain jota teet päivittäin, niin mikä se olisi?
Voisin luopua mielihyvin siitä, että nalkutan miehelle välillä aivan turhista asioista. Tätä tapahtuu lähinnä nälkäisenä ja väsyneenä, joita molempia olen aamuisin ja joskus ennen päivällistäkin.

- Onko sinulla selkeät tulevaisuuden suunnitelmat?
No melko selkeät joo, työelämässä on ehkä vähän hämärää edessä, mutta sielläkin on sitten suunnitelma B joka kyllä on kirkas.

- Mikä on suurin pelkosi liittyen painonpudotukseen?
Se, että joskus tulevaisuudessa lihon uudestaan. Olen minä jojoillut ennenkin.

- Jos voisi laihtua syömällä suklaata, mutta olo olisi raskas sen takia, niin haluaisitko silti kokeilla suklaadieettiä?
En! Suklaa on nautinto, ei sitä syödä levykaupalla kerralla (eipä... no ei enää).

- Suurin motivaattorisi?
Lapsi ja tulevaisuudessa lapset, terveys, ulkonäkö. Siinä järjestyksessä.

- Mitä tapahtuu laihdutuksen jälkeen? Suunnitelmasi?
No mähän olen hakemassa niitä elämäntapoja, niin elämä jatkuu sitten toivottavasti hyvin samanlaisena. Jos jotain konkreettista mainitaan niin varmaan jossain vaiheessa alan käydä enemmän ihan puntilla, jotta saan ison haban ja hyvän perseen.

- Mikä on mielestäsi kehosi paras ja huonoin kohta?
Paras edelleen ne pohkeet, huonoimman tittelin vie ehdottomasti vatsa.

- Lempi(laihdutus)ruokasi?
Syön painonpudotuksen aikana ihan samaa ruokaa kuin muulloinkin, joten laihdutusruoka lemppariruokani ei ole. Sen yhden lempiruoan nimeäminen onkin sitten astetta vaikeampaa, maailma on täynnä hyviä ruokia! (Tässä välissä pohdin varmaan viisi minuuttia.) En suostu vastaamaan.

- Kuinka tärkeää läheisten tuki on sinulle tässä projektissa?
Tärkeäähän se on, tosin lähinnä ns. käytännön tuki, koska kyllä motivaatio lähtee ihan omien korvien välistä.

- Pyritkö kannustamaan muita ihmisiä parantamaan elämänlaatuaan (painonpudotus/kuntoilu)?
Mies syö sitä mitä minä laitan ruoaksi (ja nyt kaikki tasa-arvointoilijat siellä jo kirjoittaa näppikset sauhuten että mitä paskaaargh!!1), joten senkin ruokailuun on tullut lisää kasviksia! Muutoin en oikeastaan, ei kuulu mulle. Plus ne mun rakkaimmat ihmiset kyllä elää jo fiksusti, joten ei olisi tarvettakaan. Äidille yritän aina välillä sanoa, mutta se vaan suuttuu joten aika harvaan on nekin kerrat jääneet.

- Mikä on suurin muutos jonka olet huomannut itsessäsi?

Pääkoppa voi paljon paremmin lisääntyneen liikunnan ansiosta! Arvasin kyllä että liikunta vaikuttaa siihenkin, mutten ihan arvannut että näinkin paljon.

Anteeksi, olen ihan tylsä enkä haasta ketään koska en ehdi keksiä kysymyksiä. Sitäpaitsi niistä tulis ihan huonoja kun kello nyt kuitenkin on vasta seittemän :D Joten tällä kertaa jää. Minä alan nyt siivoamaan ja pakkaamaan ja katsomaan mitä kaikkea olen unohtanut, sit jos herättelisi miehen ja vierashuoneessa nukkuvan siskon (uskoisin että neiti Minulle Puuroa Nyt Heti herää kyllä ihan itsekseenkin), pakkaisi koko sakin autoon ja suuntaisi kaupan kautta leirille! Hyvää viikkoa kaikille, palaillaan joskus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)