Sivut

lauantai 11. elokuuta 2012

Jou!

Kuva
Kävin ihan huvikseni aamulla vaa'alla. Leirillä tuli syötyä ihan fiksusti, tasaisin väliajoin, ei ehkä niin paljon kasviksia kuin normaalisti mutta kuitenkin ihan terveellistä perusruokaa. Liikuntaa sen sijaan tuli runsaasti joka päivä: kävelyä, juoksua, hyppyleikkejä, iltanuotiopaikalle kiikkumista, kahlaamista (lapset meloivat), yleistä heilumista, ulkoleikkejä, kaikkea tätä klo 9-22 joka päivä maanantaista keskiviikkoon. Nyt olen ollut kipeänä torstaista saakka, tänään on jo kuumeeton ja ainakin vähäräkäisempi päivä. Ääni on vielä äärettömän seksikäs, mutta eiköhän sekin tästä piakkoin normalisoidu kun kurkkukaan ei ole enää kipeä.

Mutta se paino. Vaaka näytti 96,8! 96,8!! Ei hajuakaan kuinka luotettava tuo tulos on sairastamisen jälkeen, luulen että tossa reilussa kilossa on suurin osa räkää :D Mutta silti, olipa virkistävää nähdä pienempi luku viimeinkin. Saa nyt nähdä onko tuo maanantaina tuosta muuttunut. Olen kuitenkin syönyt ihan kohtuullisen normaalisti ja itseasiassa juonut limsaa litratolkulla eikä suklaatakaan ole tullut varsinaisesti välteltyä, joten ei se nyt ihan välttämättä nouse ainakaan sinne 98 asti. Kai?

No mutta, hyvillä mielin kuitenkin jatkan itseni parantelua. Jos illalla on vielä näin hyvä olo, niin voisin uskaltaa hieman tehdä jotain kevyttä. Vaikka tanssia, se tilaamani DVD saapui viimein alkuviikosta. Jos silleen maltillisesti vähän? Hauskaa huomata, että oikein kaipaa jo treeniä ja hikoilua.

Nyt jatkan uusinta addiktiotani eli Google Doodles- aitajuoksupelin hakkaamista. Vielä mä pääsen alle 12 sekunnin!!

4 kommenttia:

  1. Terppa!

    Sulla on aivan mahtava blogi, löysin tän toissapäivänä ja luin kaikki merkinnät läpi kertaistumalla! Mulla itellä ei oo ylipainoa, mut monta mun kaveria on sun kans samassa tilanteessa.
    Tuosta painon putoamisesta kävi kans mielessä kilppariarvojen testaaminen, siitä ei ainakaan ole haittaa. Kannattaa ehkä muutenkin kysäistä lääkäriltä mielipidettä laihdututusmetodeistasi ja ruokatottumuksista.
    Minulla kävi mielessä, että mikäli et ihan hirveästi ole liikuntaa aiemmin harrastanut, niin voisiko painon pysyminen samana johtua lihasmassan lisääntymisestä? Harrastat kuitenkin melko "voimistavia" lajeja.
    Sanoit ihan aluksi, että ruokapäiväkirjaa blogissasi ei tulla näkemään. Harkitse kuitenkin asiaa -sulla on täällä useampiakin seuraajia, jotka varmasti mielellään jakavat ajatuksia kanssasi liittyen päivän ruokailuihin. Musta olisi myös aivan mahtavaa, jos jaksaisit vaikka ottaa kuvia annoksistasi. Kuvista on helppoa arvioida annoskokoa.
    JATKA HYVÄÄ TYÖSKENTELYÄ!! Sä onnistut, älä luovuta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en kauheasti usko tohon lihasmassan lisääntymiseen painon junnaamisen syynä, koska kuitenkin isoin osa mun liikkumisista on aerobista enkä käy varsinaisesti puntilla ollenkaan. :)

      Ruokapäiväkirjaa oon kans itseasiassa harkinnut, ehkä joskus saisin aikaiseksikin. Saa nähä koska oikeesti muistais kuvata päivän kaikki ateriat :D

      Poista
  2. Itse komppaan myös kuvallista ruokapäikkyä. Tykkään katsella toisten ruokia ja ottaa vinkkejä kanssa. Hieno pudotus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pistetään korvan taakse, voishan se olla ihan hauska toteuttaa. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)