Sivut

maanantai 13. elokuuta 2012

Miinusta vaa'alla, viimeinkin

Kuva
Punnitusaamu, ja vaaka näytti 97kg! Eli paino nousi hieman perjantaista, muttei kuitenkaan sinne 98 asti. Kolmessa viikossa on tipahtanut siis kilo! Melkein voisin harkita sellaista, että jatkossakin kävisin vain kerran kahdessa viikossa vaa'alla. Nämä kolme viikkoa ilman vaakaa ovat nimittäin oikeasti olleet vapauttavia. Joo, niin minä taidankin tehdä.

Viime viikon liikunnat on, eh, mielenkiintoiset:

Ma-Ke: Partioleiri
To-Pe: Sairaspäivä
La: "Tanssi" eli aerobic 25min
Su: Kävely 1h

Yht. 1h 25min. :D

Mutta hyvä mieli on. Nuhaa on edelleen ja eilinen kävely otti oikeasti sen verran koville, että juoksemaan en tänäänkään vielä lähde. Haluan nyt parantua kunnolla eikä taudin pitkittäminen kiinnosta ollenkaan. Tämän päivän liikunnaksi saa siis riittää jooga ja kävely. Tavoitteena on päästä loppuviikosta juoksemaan, ehkä ensin pari-kolme kilometriä ja sitten ensi viikon alussa taas viisi.

Juoksuohjelman jatkoa olen nyt miettinyt, enkä tiedä vielä jatkanko ollenkaan loppuun saakka vai pidentelenkö omin päin lenkkejä niin, että ennen talvikautta jaksaisin sen kympin. Syksyllä on nimittäin niin älyttömästi kaikkea, että ohjelman tarkka seuraaminen voi olla tosi haastavaa. Pitää vielä miettiä, voihan sitä ohjelmaa jotenkin soveltaa varmaan... no pitää katsoa.

Nyt mun pitää alkaa siivoamaan ja pyykkäämään, lusmuiltiin viikonloppu aika tehokkaasti ja sen kyllä huomaa. Tytön kanssa nukuttiin aamullakin puoli yhteentoista, hups. Mutta palaillaan!

7 kommenttia:

  1. eikös se paino voi heitellä päivänkin aikana kilon verran ku nesteet liikkuu kehossa jne, mutta tsemppiä muutokseen ja tavoitteiden saavuttamiseen!

    VastaaPoista
  2. Täällä odotellaan kuumeisesti uutta päivitystä!

    VastaaPoista
  3. Hei ethän ole lopettanut bloggaamista? Tää sun blogi on ollu niin motivoiva :( Laittaisit vähän tietoo et missä mennään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nou hätä, en ole lopettanut! :) Huomenna varmaan ehdin postaamaan kunnolla ja ajan kanssa!

      Poista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)