Sivut

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Viikko 3, blaahblaahblaah

Juhannus meni aivan päin seiniä. Muutamia mainitakseni; auto hajosi niin että se jäi mummolaan, tyttö oli kipeänä koko reissun ja nukuin pe-su välillä yhteensä noin kuusi tuntia jatkuvan kitinän vuoksi. Lisäksi lauantaikin jäi lepopäiväksi enkä perjantainakaan ehtinyt lenkkiä enempää, joten viikon liikuntatavoite eli 5h jäi puolentoista tunnin päähän. Kuin kruununa tälle hienolle juhannukselle vaaka näytti 98,2 eli jotakuinkin grammalleen samaa kuin viikko sitten, vaikka olin takuulla ihmisiksi siitäkin huolimatta, että tarjolla oli vaikka minkälaista täytekakusta kekseihin, kotiruuasta makkaraan ja sipseistä karkkiin. Tulimme illalla kotiin ja vaikka olin valmis vain kaatumaan sänkyyn, lähdin 45min eli 20km pyörälenkille. Nyt tuntuu, ettei siitä ollut mitään hyötyä ja olis ollut ihan sama vain mennä nukkumaan. Samoin kuin olis ollut ihan sama syödä kunnolla niitä herkkuja eikä vain nakerrella pieniä paloja mahdollisimman vähän. Blaah.

Tässä vielä viime viikon liikunnat.

Ma - Sauvakävely 1h
Ti - Juoksu/kävely 18min, yläkropan lihaskunto gymstickillä 10min, 8min abs
Ke - Lepo
To - Kahvakuula 20min, 8min abs
Pe - Juoksu/kävely 35min
La - Lepo
Su - Pyöräily 45min

yht. 3h 24min 


Että niin. Tän viikon liikuntatavoite edelleen se sama 5h, en tiiä mihin tukin sen yli tunnin liikunnan mutta johonkin. Vaikka sitten menen puoliltaöin sen takia nukkumaan, aivan sama. Tätä sorttia riittää mulle, kiitos.

No se siitä märehtimisestä, leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä vai miten se oli. Tälle viikolle lepopäiviä tasan tarkkaan yksi, torstai tai lauantai eli juoksuohjelman lepopäivistä toinen. Herkut nollaan kun näköjään ei kärsi sitä vähääkään syödä.

Ei ihan niin hyvin fiiliksiin tähän viikkoon kuin edelliseen, toivottavasti teillä meni paremmin!

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä tähän viikkoon, kyllä se siitä :) Viikot eivät ole veljeksiä, aina joskus onnistuu ja joskus ei... Mä olen oppinut, että ei kannata tehdä tarkkoja suunnitelmia, aina ne jotenkin muuttuvat. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on joo, ei pitäis tehdä niinkuin minä ja masentua johonkin itsesäälin syvimpiin syövereihin heti ekasta nollaviikosta... :D

      Poista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)