Sivut

perjantai 15. kesäkuuta 2012

Lätinää vaatteista ja vähän muustakin

Kuva
Eilen oli taas hyvä treenipäivä. Kävin juoksuohjelman mukaisesti lenkillä, melkein ainakin. Ohjelmassa oli siis 5min kävely, 2min juoksu, pieni tauko ja kotimatkalla sama harjoitus. Minä tein harjoitukset putkeen ja kävelin sitten koko matkan kotiin. Tänään on 5min kävely, 2-3min juoksu ja kävely kotiin, saa nähdä maltanko oikeasti tehdä noin lyhyen lenkin. Tuskin, varmaan teen tuon menomatkalla, kävelen vielä parikymmentä minuuttia ja kävelen kotiin. Voisin ottaa vaikka sauvat mukaan. Lenkin jälkeen tein eilen gymstickillä ja käsipainoilla käsien lihaskuntoa ja lisäksi punnersin.

Jos treenien suhteen meni hyvin, niin syömisten suhteen ei kyllä. En minä malttanut pitää näppejäni erossa siitä kakusta, mutta söin sentään vain yhden palan. Ja jäätelön. Huoh, ei voi muuta sanoa. Mutta eipä siinä sen kummempaa kuin nyt vain tiukka linja loppuviikon. Olen luvannut itselleni, että käyn tasan vain kerran viikossa vaa'alla, mutta kävin aamulla kuitenkin. Luku oli miinuksella viime viikkoon nähden, mutta katsotaan maanantaina. Sai siitä hyvää potkua loppuviikolle ja kannustusta pysytellä kaukana siitä hemmetin kakusta.

Tänään on ohjelmassa tosiaan lenkki, ja varmaan lisäksi kahvakuulaa ja 8min Abs. Tänään on jalkapäivä, kahvakuula on siihen hommaan oikein hyvä. Pitäisi vain se isompi kuula... koskahan sen muistaisi. 

Tilasin eilen muuten sen rannekellon, juuri sen mikä oli edellisen postauksen kuvassa. Postikuluineen reilut 65 euroa, auts. Tilasin samaan konkurssiin vähän urheiluvaatteita, uudet rintsikat ja yhden paidan, molemmat alennuksesta. Reipas satanen siis tuhlattu ihan vain itseeni ja omiin harrastuksiini. Kaikki tulevat kuitenkin tarpeeseen, ilmankin olisin varmaan pärjännyt mutta on niistä varmasti iloa. Minulla on tällä hetkellä siis yhdet rintsikat, kaksi paitaa, yhdet trikoot ja yhdet polvimittaiset, vähän löysemmät housut, joten uudet vaatteet tulevat takuulla käyttöön, noita vanhoja kun saa olla pesemässä aivan koko ajan että jokaiselle urheilukerralle riittäisi jotakin päälle. Niin ja onhan minulla juoksutakki, jota rakastan ihan mahdottoman paljon. Se on ihana!

Urheiluvaatteissa suosin kirkkaita värejä ja laadukkaita materiaaleja. Merkeillä ei ole niinkään väliä; jos vaate miellyttää silmää, niin merkille on oikeastaan aikalailla ihan sama. Olen löytänyt kivoja urheiluvaatteita niin H&M;ltä kuin ihan "oikeiltakin" urheilumerkeiltä. Eniten mulla on varmaan Puman vaatteita, lenkkarit mukaanlukien. Davidilla on myös hirveän kivoja vaatteita. Nuo uudet tulee kuitenkin Socilta ja Nikelta, joten se siitäkin vähästä merkkiuskollisuudesta. 

Aurinko paistaa viimeinkin lähes viikon kestäneen sateen jälkeen, joten me taidamme lähteä neidin kanssa pitkälle vaunulenkille! Palataan pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)