Sivut

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Viikko 1

Eilen oli maanantai, punnituspäivä. Koko viikon fiilikset oli ihan ok, "oikeaa" liikuntaa oli vähemmän kuin normaalisti mutta keskiviikkona puunasin koko talon katosta lattiaan joten liikuntaa kai sekin on. Syömisten osalta meni sunnuntaihin asti oikein hyvin, mutta sitten tuli pari kaveria pitkän matkan takaa yllätysvisiitille ja mässäilyksihän se sitten meni. Onneksi vain toisena iltana, eilen syötiin kiltisti vihanneksia ja dippiä! Ja kyllä me sunnuntainakin kahvakuulailtiin, kun toinen kaveri on harrastanut lajia jo vuoden ja näytti mulle paljon uusia liikkeitä.

Tässä koottuna viime viikon liikunnat:

Ma - Lepo
Ti - Sauvakävely + juoksu/hölkkä 40min, lihaskunto jaloille 10min
Ke - Lepo 
To - Zumba 20min, kahvakuula 25min, 8min abs
Pe - Zumba 45min
La - Lepo
Su - Kahvakuula 40min


Yht. 3h 10min

Tälle viikolle tavoite on ainakin yli 4h ja toivottavasti yli 5h. Mies on aika paljon tällä viikolla iltoja pois, joten saa nähdä miten käy. Tänään aloitan kuitenkin Porin juoksukoulun, minun pitäisi kyllä ehtiä käymään yhdistetty maanantai-tiistai- lenkki eli noin 45min. Minulla ei ole ihan niin huono juoksukunto kuin tuo ohjelma olettaa, mutta koen, että on parempi juosta ihan ohjelman kanssa. Yksin se on sellaista arpomista eikä kehitystä tunnu tapahtuvan mihinkään suuntaan, kun hommassa ei ole mitään kunnon rytmitystä.

Niin, ja se vaa'an lukema. 98,7 se näytti, eli viikossa olisi miinusta 100 grammaa. Säälittävää. Mutta eipä tosiaan noilla sunnuntai-illan mässäilyillä olisi voinut parempaakaan odottaa, ja lisäksi nyt on vielä se aika kuukaudesta eli turvotustakin on. Pääasia että ollaan ylipäätään miinuksella. Tällä viikolla sitten enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)