Sivut

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Viikko 2

Eilisillan last chance workoutin tuli sotkemaan pari muuttujaa ja olin kotona vasta puoli kahdentoista aikaan, joten siinä vaiheessa mielessä oli tasan sauna ja sänky. Siitäkin huolimatta punnitus oli aamulla edessä. Eli viikkoraporttia pukkaa!

Liikunnat:

Ma - Lepo
Ti - Kävely/juoksu 35min 
Ke - Zumba 45min, kahvakuula 15min, 8min abs
To - Kävely/juoksu 35min, Gymstick 15min
Pe - Kävely/juoksu 1h 45min, kahvakuula 20min, 8min abs
La - Lepo
Su - Kävely/juoksu 35min

Yht. 5h 21min

Liikuntoihin olen tyytyväinen, tavoite oli yli 4h joten reippaasti ylittyi. Tällä viikolla pidän vain yhden lepopäivän, joten tavoite on yli 5h. 

Paino oli 98,2, eli -500g viime viikkoon. Onhan se joo, vyötäröstäkin oli lähtenyt 2cm. Tiedän että tuo on hyvä viikkotahti, mutta... blaah. Olis se voinut tippua enemmänkin. Mutta tiedän että siihen vaadittais oikeasti myös ruokavalion muuttamista (sis. tietyissä määrin kevyttuotteisiin taipuminen) joten en ainakaan vielä rupea. Herkut voisin tältä viikolta karsia perjantaita lukuunottamatta nollaan.

Näillä mennään siis, hyvää alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää noi liikunnat, ja paljon onnea pudotuksesta! :)

  Itse en usko että kevyttuotteet ovat parempia kuin jotkut rasvaisemmat, koska niissä on myös protskujen ja hiilareiden suhde ihan erilainen. Avainsanahan on kohtuukäyttö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis en mäkään todellakaan usko kevyttuotteisiin eikä meillä syödä niitä lainkaan :) Ainoastaan maito on kevytmaitoa. Mutta nyt oon miettinyt just esim. jogurttia ja juustoa, toisaalta sitten taas mua ahdistaa ajatuskin siitä kaikesta lisäainehötöstä jonka tukkisin omaan kroppaan. Plus makeutusaineista tulee maha kipeäksi, ja onko tosiaan noin pienillä määrillä väliä... äh. Mutta nyt mennään näin, kun tiedän että se on pysyvämpää ja näin syömisestä tulee hyvä olo, ja siihenhän minä pyrin. Mutkumutkumutku tää on niin hidasta!

   Poista
 2. Ei ole väliä kuinka hitaasti etenee, kunhan etenee. Tsemppiä ja kärsivällisyyttä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)