Sivut

perjantai 6. heinäkuuta 2012

Pallokala

Kuva
Se aika kuukaudesta, joten turvottaaargh. Kävin aamulla vaa'alla ja se näytti huikeat 99kg, joten syystäkin on vähän paisunut olo. Toivottavasti turvotus laskee maanantaihin mennessä, muuten en kyllä edes laita koko punnitusta ylös. Oikein tuntee kun sormet on hirveät nakit ja koko ajan on tosiaan semmonen, no kyllä te tiiätte millainen olo. Ihanaa olla nainen ja sitä rataa...

Pallokalaolosta huolimatta eilen juoksu kulki oikein kivasti. Oli siis vuorossa 7 ja 7 minuuttia minuutin kävelytauolla, ja jaksoin kuin jaksoinkin koko matkan ja vieläpä ihan hyvin. Tuli lisää uskoa siihen, että todellakin jaksan tänään juosta sen vartin. Melkein jännittää, haha. Kaksi viikkoa, siis kaksi viikkoa enää viiteen kilometriin! Eilisestä lenkistä tuli muuten vähän pidempi kuin piti, kun tulimme kylältä ja jäin n. 5 kilometrin päähän kotoa. Ihan puolimatkaan en päässyt juoksemalla, joten tuli vähän ylimääräistä ja aikaa meni 50 minuuttia. No mutta eipä tuo kävely ole tainnut kenellekään ainakaan haitaksi olla. Käytiin eilen päivällä tytön kanssa kävelemässä tunnin verran, kilometrejä tuli vajaa 5, joten kyllä minä kuitenkin juoksen nopeampaa kuin kävelen vaikkei vauhti mikään ihan mahdoton olekaan.

Tänään tosiaan lähdemme mökille. Miehen on tarkoitus lähteä aiemmin töistä, jotta ehdimme noin kuudeksi viemään tytön hoitoon ja sitä ennen minä ehdin käydä lenkillä (kohta voi sanoa jo että juoksemassa!) ja ehditään myös syödä. Siivota ja pakata voisin tässä päivän mittaan ihan itsekseni, kunhan herään ensin... milloin, milloin minä opin menemään ajoissa nukkumaan! Taas venyi puolilleöin ja aamulla ollaan sitten silmät ristissä kun tyttö herää. Joten toinen (okei, kolmas...) kuppi kahvia ja sitten pyykkikone laulamaan. Aurinkoa perjantaihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)