Sivut

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Blaablaablaa

Kuva
Muutama ehdotti vaa'alla käymistä useammin. No kävin. 98,9kg. 

Hienoa. Hirveän hienoa. Just kun olin illalla psyykannut itseni siihen että kyllä tämä tästä, sinnikkäästi vaan eteenpäin, niin sitten... joo. Eilen oli ne miehen veljen synttärit. En syönyt kakkua. Arvaatte varmaan, että tällä hetkellä kieltäytyminen raparperi-valkosuklaa-mansikkaunelmasta tuntuu kohtuullisen turhalta. Aloin neidin aamupuuron jälkeen sekoittelemaan kaurahiutaleita jogurttiin ja kieltämättä paahtoleipäpussi vaikuttaa n. miljoona kertaa houkuttelevammalta, koska mitä väliä sillä on.

Fiilis on tällä hetkellä surkea ja motivaatio miinuksella. Ei voisi vähempää kiinnostaa joku liikunta tai ruokavalion noudattaminen. En käy enää vaa'alla kuin sen kerran viikossa. En jaksa tätä olotilaa kovin montaa kertaa viikkoon. Nykyisellään vituttaa vain maanantaisin ja se riittäköön jatkossakin.

Eilen juoksuohjelmassa oli 15min rauhallinen juoksulenkki, joten juoksin tuon 15min ja kävelin 45min päälle. Ohjelmassa on tänään vapaa, käyn varmaan pyöräilemässä ja teen lihaskuntoa.

Blaah.

10 kommenttia:

  1. Tsemppiä, sitä pitää niin helvetin monta kertaa vaan pyllähtää perseeleen ja joka hiisin kerta nousta ylös ja toivoa et se on se vihoviimeinen kerta. mulla menossa 7 kg pudotus sadannen kerran ja voin muuten taata et alkaa olee v kerroin jo suht katos. Jos tää ei tästä nyt ala irtoo ni jaksanko oikeesti enää hakata päätä seinään, sitä tässä oon monta kertaa miettiny..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mietin, että kuinka kauan sitä jaksaa nousta ylös. Tänään tuntuu kyllä että en todellakaan jaksa. Vois yrittää kääntää tän turhautumisen raivokkaaksi zumbaamiseksi...

      Poista
  2. Tsemppiä kovasti! :) Itsekin on monta kertaa alottanut uudestaan, liekö liiankin monta kertaa... Paino vaan jumittaa, nytkin jostain vaakaan tullut 2 kg:n turbot päälle :( Kyllähän se pistää mielen matalaks aina. Jostain sitä kuitenkin sitten saa taas energiaa yrittää uudestaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jostain se energia on kaivettava, niinhän se oikeasti on. Tsemppiä sullekin!<3

      Poista
  3. Voi harmi :( Itelläkin maanantain punnitukseen +1.4 kg. Mutta kuten aiemminkin sanoin, niin paino heittelee suurestikin viikon aikana.

    Kovasti tsemppiä, kyllä se motivaatio sieltä palaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän se motivaatio tosiaan tule vielä takaisinkin. Ei tämä ole tässä todellakaan! :)

      Poista
  4. Itse käyn vaa'alla päivittäin ja merkkaan joka aamu tuloksen vihkoon. Sitten lasken aina sunnuntaisin viikkopudotuksen. Kyllä se vaihtelee viikon sisällä jonkin verran paino, kuitenkin pääasiassa katson isompia kokonaisuuksia. Jos päivä menee pilalle niin kannattaa käydä kerran viikossa vaa'alla :D Tsemppiä sinne kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä taidan nyt pitäytyä tossa kerran viikossa- meiningissä :) Sen verran rupesi hatuttamaan aamulla.

      Poista
  5. Yksinkertainen ajatusleikki - jos et kerran laihdu valitsemallasi laihdutustavalla, voisiko olla että vika onkin laihdutustavassa eikä sinussa? Ei laihduttaessa pitäisi tuntea olevansa luuseri, silloin pitää kokeilla jotain muuta.

    Itselläni "tavallinen" laihdutus epäonnistui aina, karppauksella on nyt lähtenyt 24 cm vyötäröltä ja 2 vaatekokoa kolmessa kuukaudessa. Tällä ajattelin jatkaa hamaan ikuisuuteen, pienikin muutos on tehnyt ihmeitä itsetunnolle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno pudotus sulla! :)

      Mä kokeilen vielä tätä ns. normaalia tapaa. Mikä sitten ikinä onkin normaali tapa laihduttaa :) Mulla on tähtäimessä kuitenkin koko elämänmittaiset tavat ja rutiinit, joten tarkoitus ei ole mitenkään radikaalisti ruokavaliota muuttaa.

      Poista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)