Sivut

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Hämmennystä

Salista tulikin sitten sipsipussi. No hups. Ässällä kai ne alkaa molemmat... Perjantaina sali muuttui 45min zumbaksi. Tänään kuitenkin lentopalloa, jee! Pitäisi hiillostaa tuota miestä hommaamaan minulle ne avaimet sinne salille tai edes lupa käydä siellä yksin, minä kun eilenkin vinguin vaikka kuinka kauan että eikö mentäis ja toisella vaan laiskotti. Huoh. Jospa se ensi viikolla saisi jo aikaiseksi.

Ajattelin hieman velloa itsesäälissä (no mitäpä sitä kaunistelemaankaan, näinhän se oli) ja käydä aamulla vaa'alla katsomassa erittäin vähäisen liikuntaviikon ja sipsipussin tuhot. No tättärää, se näytti 94,1 eli parisataa grammaa oli tipahtanut kaikesta huolimatta. Whaaat, toimiiko minun kroppa?! Aivan törkeän hyvä fiilis! Toiveissa siis jopa että tämänpäiväisen lentopallon ja koiralenkin jälkeen vaaka voisi huomenna näyttää 93 ja jotakin. Niin että vitosen raja paukkuu kyllä viimeistään jouluaattoaamuna! Siitä onkin sitten hyvä syödä pari päivää tauotta :D

Tämä on ihan käsittämätöntä. Vielä syksyllä tällainen viikko olisi tarkoittanut vähintään nollaviikkoa ja todennäköisemmin vielä +500g. Mutta ei, niin vain ne puolen kilon turvotukset katosi vedenjuonnilla, järkevällä syömisellä ja yhdellä zumballa ja ekstraa lähti päälle sipseistä huolimatta. Olen niin iloinen!

Voisin tässä samalla kirjoittaa pikaisen viikkoraportin liikunnasta. Juu ei ole kamalan pitkä.

ma, ti, ke, to - sluibailua
pe - zumba 45min
la - sipsiä
su - lentopallo 2-3h

yht. 3-4h 

Tuo lentopallon tuntimäärä on siksi tuo, että vuoro on sen kaksi tuntia mutta esim. viikko sitten pelattiin 2h 50min. Parhautta :)

Niin ja kun nyt kerta rupesin tähän niin kaivetaas HeiaHeiasta vertailuksi taannoinen tehoviikko (sis. ruokanatsius) tuloksella -1,2kg!

ma - RVP 1h
ti - zumba 1h, spinning 1h
ke - lepo
to - bodypump 1h, zumba 1h
pe, la, su - lepo

yht. 5h

Että sellaista tänne! Minä alan nyt siivoamaan vähän ja sitten me lähdetään hakemaan meille toinen koiravauva kotiin, voi sydän. Lenkkeilykin siis nousee taas potenssiin kaksi. Ja se on vielä tyttö! Meidän pikkuinen hihihi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)