Sivut

maanantai 3. syyskuuta 2012

Viikko 12

Kuva
Aamupaino 96,8! Ei ihan niin paljon pudotusta kuin toivoin, mutta pudotusta kuitenkin. Olo on kevyt ja mieli hyvä, selkeästi ruokavalio tällaisenaan on ainakin toistaiseksi oikein passeli.

Viime viikon liikunnat;

Maanantai - Kävely 1h
Tiistai - Patikointi 2h 30min
Keskiviikko - Lepo
Torstai - Kävely 1h
Perjantai - Juoksu 35min
Lauantai - Lepo (suursiivous 3h)
Sunnuntai - Lepo

Yht. 5h 5min

Ihan tyytyväinen viime viikkoon olen, kuitenkin neljänä päivänä oikeasti treeniä ja lisäksi vielä tuo siivouspäivä. Tällä viikolla pääsenkin sitten ryhmäliikuntoihin! Huippua! Lähtö opiskelukaupunkiin koittaa siis tänään illalla, ja huomenna olisi tarkoitus jo ehtiä spinningiin. Pitää nyt katsoa, miten alan siellä toimimaan, varmaan ostan jotain kertalippuja jumppiin kun en kuitenkaan ole kuin maksimissaan neljä viikkoa ja kolme päivää viikossa kerrallaan tuolla. Samalla salilla on myös kaksi toimipistettä, toinen 8km ja toinen vajaan 20km päässä mun majapaikasta (ja koulu on myös tuolla paikkakunnalla), joten varmaan molemmilla käyn kun oletan että kertaliput käy molemmissa toimipisteissä. Toivottavasti se myös on niin, koska tuolla 8km päässä olisi enemmän tunteja, mutta sitten taas jos kaverin kanssa käy tunnilla niin sitten kävisin tuolla koulun kanssa samalla suunnalla. No, katsellaan. Jokatapauksessa tällä viikolla yritän ehtiä spinningiin ja bodycombatiin, ehkä myös bodypumpiin. Aivan huippua oikeasti!

Kuten kirjoittelinkin, niin täälläkin alkaa ensi viikolla pump-tunnit ja sinne suuntaan sitten aina tiistaisin. Ensi viikolla en olekaan koulussa, joten pääsen heti ekalla kerralla mukaan. Olen kyllä innoissani, nuo ryhmäliikunnat on niiiin mun juttu! Olen elätellyt hurjia haaveita, että täälläkin alkaisi spinning, mutta epäilen kyllä ettei ala. Ihan ymmärrettävää toisaalta, eihän näin pienellä paikkakunnalla vain voi pitää montaa erilaista tuntia, kun samat ihmiset niissä jumpissa käy jokatapauksessa. Kieltämättä silti vois olla ihan kiva, kun tarjolla olisi muutakin kuin horror-aerobicia ja se pump. No mutta ei saa valittaa, kun se pump tänne saatiin!

Nyt alan lounaalle ja pakkailemaan kamoja, illalla on partio ja mun täytyy päästä heti sen jälkeen ajamaan. Palataan toivottavasti spinningin jälkifiiliksissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)