Sivut

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Pump

Kävin eilen kesätauon jälkeen pumpissa. Oli ihan huippua, toi on kyllä niin minun juttu! Tämän aamun fiilikset voi tosin tiivistää yhteen sanaan: au. :D

Painot meni kyllä ihan päin honkia. Ainoastaan jaloissa ja rintalihaksissa oli hyvin painoa, kaikissa muissa biiseissä oli liian vähän tai ihan hitosti liikaa. Mietinkin että vois alkaa laittaan niitä painoja ylös, jos vaikka muistais sitten aina seuraavalla kerralla.

Ei saa sitten nauraa!! Kuulitteko! Laitan aina yhteensä painot niin näyttää isommilta. Huijausta joojoo, mutta boostaa kivasti itsetuntoa haha.

Alkulämmittely - 5kg -> Ens kerralla laitan 7!

Jalat - 9kg -> Aivan hirveä biisi (kevyet 5min 28s...) ja lopussa tuli melkein itku, mutta jaksoin puhtaasti koko sarjan eli oikein hyvä paino, tavoitteena ennen joulua vähintään 10kg!

Rinta - 7kg -> Aika lyhyt sarja mutta aika rankka, joten ihan hyvä paino, tosin parin kerran jälkeen voi varmasti jo lisätä.

Selkä - 7kg -> Samoin aika lyhyt sarja, joten ens kerralla lisään.

Olkapäät - 1kg käsipainot -> Aivan jär-kyt-tä-vä biisi, ohjaajakin irvisteli että kuka kumma on viittiny tehä tämmösen... keväällä tein 2,5kg käsipainoilla ja välillä tuntui jo melkein kevyeltä, voin kertoa että eilen ei tuntunu... hyi hitto :D Alotin (kuten suurin osa muistakin) kyllä itsevarmasti 2,5kg painoilla mutta ekan puolen minuutin jälkeen piti vaan luovuttaa.

Askelkyykyt - 0kg -> Ehkä uskallan ens kerralla ottaa jo sen 2,5kg levyn toiseen käteen kun oli kuitenkin lyhyt sarja.

Ojentajat - 5kg + 2,5kg levy -> Ens kerralla tankosarjaan 2kg lisää! Levy oli hyvä. Vaihtoehtona tosin on 5kg levy joten...

Haba - 5kg -> joo... yli 5min biisi joten haba oli aivan tulessa vaikka painoa oli vähän vähemmän kuin keväällä. Harkitsen jopa alemmas siirtymistä.

Semmoista. Älkää oikeesti naurako, kyllä mä tästä vielä vahvistun. Nih.

Salille pääseminen näyttää melko toivottomalta, mutta ehkä mä vielä joskus. Perjantaina taas yritetään, tänään ei kyllä pysty.

8 kommenttia:

  1. Eihän niille nauraa voi, pumppi on vähän semmoinen ettei voi verrata siihen millä toinen tekee..
    Mulla on kans hyvin pitkä aika edellisestä pumpista ja tässä uudessa ohjelmassa en ole vielä käynyt kertaakaan. Ei ole puhettakaan että voisin iskeä samat painot tankoon kuin esim kesäkuussa.
    Silloin esim, kyykyissä oli 19kg.. (kyllä se 20kg olisi varmaan kans mennyt, mutta henkinen blokki iski päälle ja pelkäsin myös sitä etten saa sitä tankoa niskantakaa pois)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mähän käyn siis urheiluseuran pumpissa, joten ohjaaja tekee ohjelmat ite. Hyvin samantyylinenhän se on kuin ns. virallinen bodypump :)

      19kg!??! Joo'o... :D Melkein hävettää toi mun 9kg...

      Poista
  2. Ei naureta, kaikki vetää niillä painoilla jotka kulloinki itelle hyvältä tuntuu ja jos on ollu pidempi tauko takana niin tietysti ne "pump-lihakset" pitää herätellä henkiin :) Ittensä vain rikkoo liian helposti jos lähtee nostamaan heti samoilla painoilla kuin ennen taukoa :)

    Omilta pumpohjaajilta kuulin, että tää seuraava ohjelma on jalkojen puolesta ..... vielä paljon rankempi :D Itkettää jo valmiiksi!

    Tsemppiä pumppailuun <3

    Ps. Satu: mua tuo niskan takaa pois nostaminen pelottaa kans! Meillä on salilla yks kyborgi (tai muuten vain tosi pumpfanityttö), jolla siinä ekassa jalkabiisissäkin on ~40kg ja aina kauhistelen miten se saa sen pois sieltä niskalta :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten Sadullekin sanoin niin meillä tosiaan ohjaaja tekee ite ohjelman, kun ei ole se virallinen LesMills Bodypump kyseessä! :) Mutta joo, toikin uhkaili että on jo miettinyt seuraavan ohjelman kyykkyjä..

      Poista
    2. Mulla on yksi kaveri joka vetää pumppia, hän tosin on sanonut ettei sitä tarttisi pelätä että kyllä siellä joku aina auttaa jos pääsisi näin käymään ettei tankoa saa pois.. mutta vähänkö hävettäisi pyytää siinä vaiheessa apua ;)
      Ida-Mari, mä kävin helmikuun alusta kesäkuun loppuun säännöllisesti vähintään 2 kertaa viikossa pumpissa, parhaimmillaan taisin käydä 4 kertaa.. siinä jo vähän kehittyi..

      Poista
    3. No joo, jos noin säännöllisesti pääsee niin sitten :) Meillä on täällä vain kerran viikossa.

      Poista
  3. Jokainen tekee just niillä painoilla kun mikä itsestä tuntuu sopivalta :) Itse muutaman kerran käynyt pumpissa myös ja ekoilla kerroilla tuli vedettyä aika kevyillä painoilla. Hieman ehkä hävetti kun vieressä vetivät ties kuinka painavilla mutta mieluummin sitä alottaa hieman kevyemmällä kuin liian painavalla. Tsemppiä! Pitäs ehkä itsekin harkita jos menis taas pitkästä aikaa pumppia kokeilemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pump on kyllä hyvää treeniä, mä tykkään! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)