Sivut

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Palkintopäivitys

Täällä ollaan edelleen puolikuntoisina. Raivostuttavaa. Tavoitteena on päästä sunnuntaina kentälle, sitä ennen tyydyn lepäämään kotona. Töistäkin sain sairaslomaa koko loppuviikoksi, ihan hyvä niin. Jospa tämän talven sairastelut sitten riittäisivät tähän...

No mutta joo.

Minullahan oli niitä palkintoja, jotka ovat nyt kyllä vähän unohtuneet. Katselin noita palkintoja ja päätin vähän muuttaa niitä - itsehän ajattelin tosiaan optimistisesti että ehdin ostaa -5kg kohdalla kesäkengät. No juupajuu. Mutta siis palatakseni aiheeseen, tässä edelliset palkinnot.

-5 kg - Kauniit kengät

-10 kg - Sykemittari treenin tueksi

-15 kg - Kampaajakäynti

-20kg - Uusi laukku

-25kg - Vaatekaapin uudistus ilman budjettirajoitetta!

Niin. Sykemittari saa olla, vaikkei sen kanssa lentopalloa voi kyllä pelata (nimim. kerran on sormi turvonnut siihen malliin että jäi epämuodostuneeksi lopullisesti, hieman on traumoja jäänyt eikä mulla siis koskaan ole edes kaulakorua pelatessa). Muun treenin kaveriksi se olisi kyllä hyvä! Kampaajakäynti - no, sen voi vaihtaa. Vaihdetaanpa näin.

-10kg - Sykemittari treenin tueksi

-15kg - Uusi treenikassi, mulla ei mahdu mihinkään vanhaan kamat mitenkään järkevästi. Todella, todella tarpeellinen ostos. :D

-20kg - OnePiece- haalari. Voi kyllä, luitte oikein, haluan potkupuvun. Olisko mitään helpompaa vaateasiaa treenimatkoille?

-30kg - Vaatekaappi uusiksi ilman mitään rajoja!

Tuohon -20 ja -30kg väliin keksin palkintoja myöhemmin, voi olla että 2,5 kilon välein jotain. No pitää katsoa.

Näillä mennään! Mä menen tekemään päivän urheilusuorituksen eli käymään postilaatikolla ja viemässä roskat. Palaillaan :)

6 kommenttia:

 1. Sinulle on tunnustus, käy vilkaisemassa http://piukat-paikat.blogspot.fi/2013/02/blogirakkautta-ilmassa.html

  VastaaPoista
 2. Heippa taas!
  Suosittelen lämpimästi ton sykemittarin ostoa! Mulla se ainakin lisäsi tsemppiä treeniin ihan älyttömästi kun näki kalorinkulutuksensa jolloin tsemppaa helposti vielä vähän pidemmälle. Lisäksi oli huikea apukeino kaloreiden tarkkailussa, kun netin kalorilaskurit ei ihan täysin noita liikuntakulutuksia tunnu osaavan katsoa, tietenkään. :)
  Ja se fiilis kun saa päivittää pudonnutta painoaan mittarinsa tietoihin.. ;)
  Suosittelen siis sykemittarin -5kg palkintoihin jos vaikka sitten muutkin palkinnot tulis pikemmin. :p

  -Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo -5kg meni jo, en halunnut siihen enää mitään lisätä tässä vararikossa... :D Toivon mukaan tuota kymppiäkään ei montaa viikkoa enää tarvitse odotella!

   Poista
  2. No aina vaan parempi jos meni jo! :P Ihan varmasti ei tarvitse kauaa odotella. Toivottavasti saat flunssan nyt kuriin ja pääset taas hommiin! TSEMPPIÄ! Itellä jonkinmoinen jumitus pudotuksessa niin keskityn tsemppaamaan muita. ;)

   -Kati

   Poista
  3. Mulla polttelis jo tälle illalle pieni kotitreeni, alkaa tosissaan jo ahdistaan tää sohvalla makaaminen... :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)