Sivut

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

-6,9kg

Notkahtihan se painokin sieltä menkkojen loputtua; aamupaino 91,9! Vaikka saatoin eilen syödä - en yhtä, en kahta, vaan - kolme laskiaispullaa. Nauratti jo kolmannen kohdalla kun tajusin että mitä tuli tehtyä. No, tänään paremmin. Olis noita korvapuusteja vielä, mutta taidan vain kutsua siskon kylään.

Kuva

Tänään olisi siivouspäivä, yh. Olen pari päivää raivannut että pääsisin siivoamaan, tosin esim. keittiö näyttää siltä kuin viimeksi olisi siivottu ehkä viikko sitten... lapsi- ja koiraperheessä siivoaminen on niin ihanan palkitsevaa. Tyttö on siis ollut kipeänä ja ollaan oltu kotona koko alkuviikko, tyttö ja mies jää vielä huomiseksikin. Tällainen työviikko siis tällä kertaa, kokonaista kaksi päivää ja huomisestakin menee tunnin verran siihen, kun käyn työhöntulotarkastukseen kuuluvissa verikokeissa. Ups. Jospa ensi viikolla tsemppaisin senkin suhteen.

Juup. Eilen meni treenit päin persettä, tuli aivan idioottimaisia virheitä. Sain silti komean palovamma-/mustelma-asian kyynerpäähän sekä mustelman polveen. Viime torstaina moukaroitu lantio on edelleen aika jännittävän värinen, sellainen viher-musta-ruskea-keltainen. Kaunista. :D Jotenkin tosi kierolla tavalla olen aivan hirveän onnellinen jokaisesta tuollaisesta; konkretisoi oikein sen että siellä kentällä on tehty muutakin kuin seisottu jalat suorina ja ihmetelty että ai kato, pallo.

Mitäs muuta, ei kai mitään. Jatkan aamupalan lappaamista naamaan, vien tuon kärtysäkin takaisin jatkamaan unia ja rupean vaihteeksi siivoamaan. Palataan.

Kuva

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)