Sivut

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Sunnuntaifiiliksiä

Kuva
Ei ollut herkkupäivää eilen, eikä tänäänkään. Tosin käytiin me kahvilla ja söin mokkapalan, mutta se oli siinä. Kaupassa karkkihyllyllä ei oikeastaan haluttanutkaan karkkia, ja illalla karkkihimon iskiessä en enää viitsinyt lähteä täältä asti käymään kaupassa. Pahimpaan himoon tein popcornia, mutten edes tuhonnut koko kulhollista, lähellekään. On tästä korvessa asumisesta hyötyäkin. Tänään jouduttiin käymään kuitenkin kylillä, kun eilen oli unohtunut pari aika oleellista juttua kauppareissulla. Mies osti jäätelön, minä en. Taaskaan karkkihyllyn vierestä kävellessä ei edes haluttanut karkkia, joten en sitten ostanut. Hyvä fiilis. Juhannuksena sitten on lupa herkutella, meille tulee vieraita ja aiomme grillata. Aion leipoa ainakin juustokakkua ja jotain raparperista, kun nyt ne ovat parhaimmillaan. Jos vain ehdin eli saan tytölle vahdin, niin teen leivistä lähtien kaiken itse.

Tänään juoksuohjelmassa on 45min reipas kävelylenkki. Alunperin tarkoitus oli lähteä sauvojen kanssa, mutta mies lähtikin käymään reissussa joten lähdetään tytön kanssa yhdessä kunhan tuo tuolta päiväunilta herää. Olen siivonnut supertehokkaasti ja nopeasti, kun on pakko ehtiä kaikki tytön nukkuessa. Hiki virtaa, kädenjälki näkyy samantien ja siistissä kodissa on kiva olla. Hyötyliikuntaa parhaimmillaan.

Kävelylenkin lisäksi suunnitelmissa on noin tunti kahvakuulaa eli koko kropan läpikäynti ja 8min abs. Huomenaamulla on punnitus ja mittaus, last chance workout siis, haha ;) Viime viikolla en mitannutkaan mitään, joten sillä puolella ainakin on odotettavissa miinusta. Painossakin toivottavasti.

Nyt mun täytyy jatkaa siivoamista, tulin tähän vain siksi hetkeksi että pesuaineet vaikuttivat. Huomiseen!

EDIT: Oho, onneksi kävin tarkistamassa ohjelman juuri ennen lähtöä. Tänään olikin 5min kävely + 2min juoksu, kääntyminen kotiin ja sama harjoitus. No tein taas harjoitukset putkeen ja kävelin kotiin, jotein lenkki oli sen 35min.

2 kommenttia:

 1. Hyviä onnistumisia nuo karkkien välttelyt :)
  Itsellä on nyt menossa täysi herkuttomuus, koska vähän tuppautui ryöstäytymään käsistä koko homma. Ihailen kyllä niitä jotka osaa heti ottaa sellasen tasapainoisen linjan herkkujen kanssa, mulla se on se ultimaallinen kompastuskivi. Oikeastaan helpompi olla nyt kokonaan ilman, myöhemmin sitten voi tehdä taas myönnytyksiä :)

  Minkälaista juoksuohjelmaa seurailet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä teen Porin juoksuohjelmaa, joka kestää 11 viikkoa ja tavoitteena siis 10 kilometriä. Alkaa nollasta ja tosiaan noista kahden minuutin pätkistä. http://www.pori.fi/material/attachments/vapaa-aikavirasto/liikunnanohjaus/5twOyf7LV/juoksuohjelma_11vkoa.pdf

   Mullakin on toi kohtuus ongelmana, mutta päätin, että opettelen sen vaikka sitten muutamien övereiden kautta. En halua, että tää on varsinainen laihdutuskuuri vaan nimenomaan elämäntapamuutos ja haluan pystyä pitämään nämä kaikki liikuntamäärät, herkuttelut yms. mahdollisimman samanlaisina tavoitteeseen päästyänikin :) Mutta tottakai tää on hankalaa näin ja siksi olikin varmaan helpompi kieltäytyä kokonaan kuin ostaa sitä pussia kotiin.

   Poista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)