Sivut

torstai 21. kesäkuuta 2012

Juhannustauolle

Kuva

Höh, eilisestä tulikin vahingossa lepopäivä. Ilta vain hurahti soittohommissa ja kotihommissa ja kaikessa, ja kun lopulta havahduin siihen etten ole urheillut ollenkaan, seisoin jo suihkussa valmiina menemään saunaan. Unohdin siis koko urheilun. Melkoinen saavutus, täytyy sanoa. No mutta minkäs teet, tänään sitten tuplatreeni kehiin ja se siitä. Ilmeisesti kroppa ja mielikin kaipasi lepopäivää, koska normaalisti illan tullen alkaa oikeasti haluttamaan lenkille, mutta eilen ei käynyt mielessäkään. Aika jännä.

Me lähdetään tosiaan huomenaamulla mummolaan juhannusta viettämään, joten blogissa on hiljaista sunnuntai-iltaan saakka, ehkä maanantaihinkin, riippuu vähän miten saamme itsemme raahattua autoon ja kotiin. Jos ehdin, niin kirjoittelen tänään vaikka yhden tai kaksikin postausta niin, että ajastan ne viikonlopulle. Olisi kuitenkin esim. treenimusiikkiasiaa ja Suurin pudottaja- addiktiosta avautumista, joista molemmista on vain jostain syystä jäänyt kirjoittamatta vaikka mielessä on kyllä ollut. Tänään on kuitenkin myös siivousta, pyykkäämistä, pakkaamista ja muuta yleistä lähtöpuuhaa sen verran, etten lupaa mitään.

Tänään juoksuohjelmassa on 3min kävely, 4min juoksu, tauko, kääntyminen ja 4min juoksu, 3min kävely. Juoksen siis 8min melkein putkeen ja juoksen enemmän kuin kävelen. Tuon lisäksi teen lihaskuntoa, varmaan käyn koko kropan läpi jos vain ehdin aloittaa niin ettei mene aivan hirveän myöhään. Muussa tapauksessa tänään on syynissä jalat + vatsat. Aamulla ennen lähtöä on edessä 5min kävely, 4min juoksu, kääntyminen kotiin ja sama harjoitus, ja lisäksi jotain muuta. Ehkä zumbaa? Sitä ei olekaan tällä viikolla tullut tehtyä. Lauantaina on se 45min kävely, joka on onneksi helppo tuolla mummolassakin toteuttaa. Sunnuntaina sitten pyöräilyä ja lihaskuntoa.

Semmoista tänne. Normieloa. Tuli muuten mieleen, että ei olla tytön kanssa tehty vauvajumppaa piiitkään aikaan, joten taidetaankin tehdä sitä kunhan neiti herää päiväunilta. Olen koonnut erilaisista liikkeistä tunnin setin, ja tyttökin tykkää siitä. Jostain syystä ei olla vain tosiaan aikoihin tehty. Olipa hyvä että tulin ajatelleeksi.

Mutta nyt jotain lounasta ja sitten siivouksen pariin. Palataan viimeistään maanantaina! Ihanaa juhannusta kaikille!

2 kommenttia:

 1. Lepopäivien vietto on myös tosi tärkeää :)

  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on! :) Toivottavasti juhannus sujui siellä paremmin kuin täällä!

   Poista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)