Sivut

tiistai 14. tammikuuta 2014

Vuoden ensimmäinen sairasloma

Tämä juoksuryhdistäytyminen meni sitten niin, että eilen tiesin heti herättyäni tän viikon olevan pilalla. Ja niinhän se on. Eilinen päivä meni torkkuessa sohvalla eikä tänäänkään näemmä puunhakua kummemmasta urheilusuorituksesta voi edes haaveilla. Vuoden eka sairasloma on siis täällä, jippii. Meidän töistä on samassa taudissa nyt neljä lasta ja minä - aika kova prosentti kun lapsia on yhdeksän ja hoitajia kaksi :D Mutta eiköhän tämä tästä. Nyt ei ole kuumetta, mutta kammottava olo sen sijaan on ja pysyy.

Haaveilen kuitenkin torstain treeneistä ja joo, myös siitä aamulenkistä. Tavoitteena olisi tasoittaa loppuviikosta alkuviikonkin lenkit. Tälle viikolle olisi ohjelmassa 15min juoksu, 5km juoksu, 45min kävely sekä 5km + 5min juoksu (sekä kävely takaisin, jos pakkanen on ok rajoissa). Jos kävelyn jättäisi välistä, niin voisin juosta kolmena päivänä peräkkäin ja vaikka sitten käydä sen kävelylenkin jonain iltana koiran kanssa. Loppuviikolle kuitenkin näköjään luvataan parinkympin pakkasia, joten varustuksen kanssa on syytä olla tarkkana. Luulen kuitenkin, että 20 asteessa on vielä mahdollista juosta, jos ei tuule. Sinänsä hieno aika aloittaa juoksukoulu tämä tammikuu...

No mutta joo, eipä mulla muuta. Alan neulomaan ja nollaamaan ja keitän teetä. Uusin rakkauteni kohde on valkoinen mansikka-greippitee hunajalla, ah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)