Sivut

perjantai 10. tammikuuta 2014

Päivän puntti

Ajattelin kirjoitella tänne tämänhetkistä saliohjelmaa. Tai ei se tosiaankaan mikään tarkka ohjelma ole, koska vaihtelen vähän liikkeitä, liikkeiden järjestystä ja painoja fiiliksen mukaan, mutta jotakuinkin tällainen on se mun kerran viikossa tehtävä punttitreeni. Painotkin uskaltauduin laittamaan, ei saa nauraa!

Lämmittely:

Juoksu 5-10min, vauhti 8-11km/h välillä seilaillen
Pikavenyttelyt
Loikat vuorojaloin 4x10
3kg kuntopallon heittelyä seinää vasten 2-3x5
Penkin yli hypyt ilman välihyppyjä 3x5/5x vastahyppy penkiltä

Treeni:

Takakyykky 1x3 55kg, 1x3 60kg, 1x3 65kg, 2x2 70kg
Ylätalja vastaotteella 2x5 50kg, 1x3 55kg
Raaka rinnalleveto 2x5 25kg, 1x3 30kg, 1x2 35kg
Vauhtipunnerrus 2x5 25kg, 1x3 30kg
Punnerrukset 3x10 (niin nopeasti kuin pystyy)
Dipit 2x10
Maastaveto 3x5 50kg (tein tänään vasta toista kertaa maastavetoa kun se on ottanut aiemmin niin pahasti selkään, siksi painojen kanssa himmailu... enemmänkin nousisi)
Leuanvetoyritelmiä hypyn kanssa 3-6x
Vatsat, yleensä perusrutistus 20x, "vinopaketti" jonka oikeaa nimeä en tod. tiedä 20x ja jalkojen nosto + maassa käyttäminen 20x (tosi selkeää :D)

Jäähdyttely:

Juoksu/kuntopyörä 5min
Nopeat venyttelyt

Koko hommaan menee tunnin verran, joskus jopa 50 minuuttia jos olen supertehokas. Sellaista. Mulla oli myös vakaa aikomus ottaa kuvia salilta, mutta EN MINÄ KEHTAA!!! Joten otin pukkarissa. Olipa muuten hankalaa. Joten tässä teille todella hyvälaatuinen palapeli:
 photo 20140110_205547_zpse0f14c2b.jpg

Kyllä, seison pukkarin penkinreunalla, zoom täysillä ja yritän saada edes suunnilleen ei-tärähtäneen kuvan. Olisin vajonnut viemäriin silkasta häpeästä jos joku olisi tullut. Onneksi niin ei kuitenkaan käynyt ja sain tuotua teille tämän superhyperlaadukkaan todisteen siitä että todella kävin puntilla.

Noista kuvista myös saa jo varmasti selvää että kuka täällä oikein kirjoittelee. Anonymiteetti rakoilee! Enkä tiedä onko se kivaa vai ei. Mutta no, toisaalta seison tämän projektini ja blogini takana ihan sataprosenttisesti, että mitäpä siitä vaikka joku tuttu tänne löytäisikin. Naamaa en silti näytä. Ainakaan ihan vielä. Ehkä joskus on senkin aika.

Nyt alan vielä vonkumaan tuolta mieheltä............ SAUNAN LÄMMITYSTÄ senkin perverssit :D Muuten voisin itsekin, mutta ei ole puita ja ulkona on rapsakka 30 asteen pakkanen. Juu ei kiinnosta lähteä liiteriin. Koirat pitänee ottaa sisälle yöksi jos tuo tuosta vielä kiristyy etteivät reppanat jäädy. Mutta nyt siis sauna, venyttelyt, iltapalaa ja sänkyyn. Ja Voice of Finland ja villasukkaa. Palataan!

4 kommenttia:

 1. Minä, perverssi, en ainakaan kuvitellutkaan mitään muuta kuin saunan lämmitystä. :DD En kerenny, ku se sauna lävähti silmille etuajassa. :D KATO BONGASIN TEKSTISTÄ TÄRKEIMMÄN!!

  Mut mikäs noissa painoissa naurattais? Minua lähinnä itkettää ajatuskin tommosten määrien nostelusta, saati sitten sarjoista... Miks niitä omia tuloksiaan pitää muuten verrata toisiin? Siis ymmärrän sen tietyllä tasolla, mutta miks omat painot tms. hävettää aika monia? Eiks kehitys oo tärkeintä, lähtötilanteesta riippumatta? Ja hei, sinulla on ihan älyttömän hyvännäköiset jalat! :) Ja oot muutenkin söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en minä tiedä naurattaako ne ketään, mutta siis jotenki ääh. Tuntuu että pitäis jaksaa paljon isommillakin painoilla! Totuus on kuitenkin se, että oon tällälailla treenannut mahtavan kuukauden, joten ei voi ihan kamalasti odottaakaan. Tai ainakaan kukaan normaali ei odota. Mutku pitäis olla kaikessa paras :)

   Mustat trikoot on hieno asia elämässä :D Kenen tahansa jalat näyttää tollasissa ihan hyvältäkin.

   Poista
 2. Voi, kun saisin itseni joskus salille! Jotenkin tuntuu etten osaa, näytän varmaan ihan tyhmältä jne. Ja se et joku katsoo mitähän toi täällä tekee. Mutta mutta... Ehkä joskus!

  http://iwillbebeautiful2.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1) Kaikki on aluksi ihan pihalla. Kukaan ei ekalla kerralla osaa.
   2) Kaikki, jotka on salilla treenaamassa, näyttää enimmän osan ajasta varsin tyhmältä irvistyksineen. Eikä se nyt fiksulta näytä kun ihmiset nostelee painoja ja ähisee.
   3) KUKAAN EI KATO!!!!

   Että sinne vain mä sanon :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)