Sivut

lauantai 4. toukokuuta 2013

Peruspostaus

Vapaailta taisi tulla aivan tarpeeseen; sammuin kesken jääkiekon ennen puolta kymmentä sohvalle, heräsin hetkeksi pelin päätyttyä, kävin suihkussa ja valuin sänkyyn. Nukahdin samantien ja nukuin keskeytyksettä puoli kymmeneen. Pidempäänkin olisi ehkä mennyt, mutta miehen puhelin soi enkä sitten enää saanutkaan unta. Nyt vietän ensimmäistä oikeasti vapaata viikonloppua joulun jälkeen ja meinaan hengästyä tästä kaikesta ajan määrästä! Mies meni remppaamaan töiden jälkeen vielä autoa ja mä oon ihan hoomoilasena jotta mitä tässä nyt pitäis tehdä, kun ei ole pakko tehdä mitään jos ei huvita. Erittäin epämääräinen tunne. Pesin sitten pyykkiä kun en muuta oikein osannut. :D

Eilinen juoksupäivä jäi tekemättä, kun lapioitiin koiranhäkistä talven aikana kertyneet roskat ja paskat ja siivottiin autotalli siinä romanttisen kahdenkeskisen illan kunniaksi, enkä tosiaan sitten ysin jälkeen jaksanut muuta kuin istua sohvalle katsomaan kiekkoa (...). No onneksi kaksi pystykorvaa saa talven aikana kerrytettyä sen verran kakkaa, että hiki nousi pintaan siinä lapioidessa ja kyllähän sitä rautaromua tuli nosteltua edestakaisin autotallissa. Ei siis ihan jäänyt toimettomaksi päivä kuitenkaan. Tänään piti käydä puntilla, mutta katsoa nyt kauanko tuolla autoremppahommissa menee. Kahvakuulaa sitten jos näyttää etten mitenkään järkevään aikaan pääse lähtemään.

Huomenna treenipäivä, ajattelin myös käydä aamusta juoksemassa. Pitäisi muutenkin ottaa tuo aamulenkki tavaksi edes pari kertaa viikossa, kun peruskuntoa pitäisi jotenkin pitää yllä tuon palloilun takia. Mutta kun se nukkuminen on niin mahottoman mukavaa... ja aamuvuoroviikko-aamulenkki-yhdistelmä ahdistaa vähän liikaa kello viiden herätyksineen. No, katsellaan.

Mitäs vielä, ei kai mitään. Voisin tehdä pari partiojuttua ja miettiä että mitäs sitten, josko vaikka ottaisi neulomukset kunnolla riviin ja rupeaisi hommiin kun mikään ei estä. Palaillaan :)

Niin ja se mun piti kysyä! Olisko jollakin jotakin postaustoivetta? Jos on, niin antakaa tulla vaan. Mietin tuossa että mitäs sitä päivittäisi, niin ei oikein tullut mieleen mitään muuta postausaihetta tämän peruslätinän lisäksi. Peruslätinä on toki jees ja kuvaa parhaiten tätä urakkaa varmasti, mutta tuli vaan mieleen että jospa joku haluais jotakin muutakin lukea kuin tätä samaa postauksesta toiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)