Sivut

maanantai 6. toukokuuta 2013

Maanantai

Jou, eikhän tämä väsymysmässäily riitä tältä erää. Eilisen pizzan ja karkkiannoksen (ja vappumunkkien, limppareiden jne) jälkeen aamupaino 90,5kg. Hohhoojaajaa. Mutta turvotusta se vaan on (sormukset ei lähe sormesta pois, kivaa...) ja parissa päivässähän ne lähtee taas. Ärsyttää vaan kun ihan oma mokahan tämä taas on. No paljon vettä niin kyllä se tästä.

Sokerilakkoa mä tässä vaan mietin nyt. Tai siis kun joo, lakko toimii. Mutta en näe mitään syytä, miksi mun pitäisi jatkaa ihan ehdotonta lakkoa, koska en ole vetänyt yksiäkään ähkyjä viimeisen neljän viikon aikana, vaikka olen karkkia/suklaata/jätskiä/munkkia välillä syönytkin. Viikollamässäily ja semmonen kotona mässäily kyllä saavat jäädä, mutta jos ja kun esim. viikonloppuna mummo on pyöräyttänyt äitienpäiväkakun niin en ajatellut kieltäytyä. Eli suomeksi; voin syödä, jos jossakin tarjotaan, mutta kotiin en osta seku vain irtokarkkeja. Kokeillaanpa vähän aikaa näin. Jos vielä kahden viikon päästä paino jumittaa ja tekosyitä vaan löytyy ja löytyy ja löytyy, niin sitten laitetaan stoppi.

Mitäs vielä ennen töitä. No vaikka sen verran, että mun perse on aivan tuhottoman tukossa. Siis tää on ihan kamalaa :D Kahvakuula + ylämäkispurtit + puolustustreeni (paljon, paljon kyykkyjä) = ai että. Tänään toki on vielä kaiken päälle treenit, että voi olla aika tuskainen irvistys rouvalla aamulla. Huomenna on viikon vapaapäivä, keskiviikkona punttia, torstaina juoksu + treenit, perjantaina puntti, lauantaina juoksu ja sunnuntaina treenit. Tulipa siinä sitten viikon liikuntasuunnitelmakin!

Viime viikon liikunnat näytti tältä:

Ma - Lentopallo 2h 10min
Ti - Lepo
Ke - Puntti 1h 5min
To - Lentopallo 2h 15min
Pe - Lepo
La - Kahvakuula 50min
Su - Juoksu 45min/6,3km, lentopallo 1h 50min

Yht. 8h 55min

Ei voi kuin hymyillä!

Mutta nyt ehti taas tulla kiire, palaillaan!

2 kommenttia:

 1. Moikka!
  Mietiskelin lukiessa, että millaisilla kaloreilla päiviä meet? Kun kyllähän sen painon kuuluis pudota jos miinuskaloreilla menee... Varsinkin kun tuntuu että liikuntaa harrastat paljon!
  Mulla itsellä projektissa autto se, etten kieltänyt itseltäni suoranaisesti mitään, vaan asetin selkeän rajan 1500kcal/pvä. Ja sitten jos halusin suklaata, niin laskin kalorit ja mietin kannattaako, usein ei kannattanut; sillä kalorimäärällä saa syöda aikas paljon vaikkapa omenoita. Ja vaikka toi 1500kcal/pvä saattaa kuulostaa tosi vähältä, niin ei se oo. Itse ainakin jaksoin oikein hyvin treenata joka päivä, enkä ollut nälissäni. (Ja voihan aloittaa vaikkapa 1800kcal/pvä) Kyse on vaan siitä missä muodossa ne kalorit suuhunsa laittaa. Ja mun mielestä jos tietää että kuluttaa enemmän ku syö, ei voi olla tekosyitä sille miksi paino ei putoa. (ainakaan pitkässä juoksussa)

  Kannattaa pohtia tätäkin! :)
  Aurinkohymyin: Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh sanotaanko vaikka näin että viime viikko on kyllä syöty... Että en ihmettele yhtään tuota +700g tulosta/turvotusta :D Mutta normitilanteessa 1500-1800kcal menee riippuen päivän treeneistä. Liikun tosiaan paljon ja esim. tuo kahden tunnin lentopallotreeni kuluttaa aika reippaasti, joten saa syödäkin ja silti jää miinukselle. Lisäksi mun työssä oon jaloillani koko päivän ja kävelen, kyykin, nostelen lapsia jne jatkuvasti joten peruskulutuskin huitelee siellä 2000kcal yläpuolella.

   Mutta joo, puhdasta matikkaahan tämä periaatteessa on :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)