Sivut

torstai 30. toukokuuta 2013

Kesäongelma

No jo on helteet hellineet meidän pientä pohjois-Lappiakin aika urakalla. En valita! Ihanaa kun on lämmin. Pari edellistä kesää ja juhannus villasukkien kera on kyllä tuoreessa muistissa, mieluummin tätä kiitos. Töissäkin on niin helppoa, kun lasten pukemiseen menee alle viisi minuuttia talven ja varsinkin loppukevään parinkymmenen minuutin vaatetaistelun jälkeen.

Läskillä ei vaan ole helppoa. Olen varsinkin viime päivät kärsinyt - jälleen kerran - massiivisesta kroppakriisistä. Olen mielestäni maailman lihavin ja rumin ihminen, jonka sietäisi hävetä olemassaoloaan. Ihan oikeasti. Vihaan käsivarsiani, reisiäni, sääriäni, mahaani, jenkkiksiäni, kaksoisleukaani, ja jopa ennen ihan mukiinmeneviltä tuntuneet kasvot on alkaneet ärsyttää. olen yksinkertaisesti ruma. RUMA.

Ja sekös on hauskaa, kun lämpömittari kohoaa 25 asteeseen ja ylikin. Muut vähentää innoissaan vaatteita, kaivavat farkkushortsit ja topit esiin ja nauttisivat suunnattomasti työstä, jossa saa olla pari-kolme tuntia päivästä ulkona. Minä itken (kyllä, itken) aamuisin peilin edessä, etten halua laittaa t-paitaa päälleni ja ohuet pitkähihaisetkin ahdistaa. Toppia en edes yritä. Ja housut... voi mitä antaisinkaan että voisin laittaa jotkut muut kuin pitkät farkut jalkaani. Mutta en voi, koska olen niin järjetön läski. Lihava. Valas. Ruma. Mitä näitä nyt on.

Eikä auta, vaikka viime kesänä liian tiukka t-paita istuu tosi hyvin eikä auta, että perustopit ovat kaikki liian isoja ja löysiä (pitäisi ostaa uusia). Ei auta, että kolmisen vuotta sitten pieneksi jäänyt ruutupaita on nyt juuri sopivan löysä olematta silti muodoton säkki. Ei auta, että uudetkin, ne pienimmät pillifarkut alkavat pikkuhiljaa löystymään reisistä ja vyötä sai taas kiristää vähän. En näe muutosta peilissä. Näytän mielestäni aivan samalta, kuin olen aina näyttänytkin - lihavalta. Lihavahan minä olenkin, haloo, painan edelleen miltei 90 kiloa. Olisi kai se silti aivan jees nähdä edes pieni muutos ominkin silmin... tai sitten ei vaan ole tapahtunut edes mitään.

Sellainen avautuminen tähän torstaiaamuun. Alan pukemaan tytön, meikkaamaan vähän ja sitten mennään taas. Eilinen kuntopiiri painaa jalkoja vähän, illalla treenit. Palaillaan.

2 kommenttia:

 1. Ootko ottanut itsestäsi kuvia? :) mulla on lähtenyt tässä alkuvuoden aikana reilu 25kg painoa mutta fiilis on silti tuo sama, peilistä kun katsoo niin aina vaan tuntuu että samaltahan sitä näyttää. Mutta valokuvista kyllä huomaa eron :) kyllähän sitä aina miettii että kehtaatko pitää shortseja kun on niin rumat jalat tai toppeja kun on niin löysät käsivarret :-D mutta loppupeleissä kuitenkin luulen että ei niitä kukaan muu näe sillä tavalla kuin niitä itse katsoo. Rohkeasti vaan, pitää olla ylpeä saavutuksista! Sinäkään et varmasti mikään lihavan ja löysän näköinen voi olla, lihashan se painaa ja oot niin urheilullinen että sitä sulla varmasti on :D tsemppiä ja mukavaa kesää ja unohda tommoset rumajutut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo onhan mulla kuviakin, mutta tasan yhdet. Enkä oo ottanut toisia, kun mun mielestä ei oo tapahtunut tarpeeksi... kuvat on siis otettu muistaakseni 6kg sitten. Vois kai tuota ottaa uudet.

   Kiitos tsempeistä! :) Lihas painaa joo, saisivat vain erottua tuolta läskin alta paremmin :D

   Poista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)