Sivut

sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Pääsiäissunnuntai

Joopa joo, kunnon noutoruokaviikonloppu. Eilen tosin valkkasin paikallisen pubin valikoimista kanapastaa - ei se mitään kevyttä tavaraa ollut chili-kermakastikkeensa ansiosta, mutta kuitenkin varmasti parempi vaihtoehto kuin normaalisti syömäni tuplajuustoburgeri kahdella herkullisella kastikkeella. Miehen burgeri tuoksui niiin hyvälle, mutta joo.

Kävin eilen tosiaan sillä 11,2km lenkillä (5km+5min juoksu ja kävely kotiin) ja olin aivan uskomattoman jäässä. Laskelmoin vaatetuksen juoksuun tosi hyvin, pakkasta oli lähtiessä kolmisen astetta ja mulla oli tekninen t-paita, pitkähihainen puuvillapaita ja se softsell, jalassa paksummat juoksutrikoot ja tuulihousut sekä kaulassa puffi ja päässä ohut pipo. Hanskat olisin laittanut, mutten löytänyt toista yhtään mistään... ärsyttävää. Ehkä se jäi sinne opiskelukämppään. No kummiskin, menomatka oli ok, mutta tajusin vasta käveltyäni pari kilometriä kotiinpäin, että eihän tässä hommassa tule yhtään niin hiki, aurinko laski ja pakkanen kiristyy ja mä olen niin jäässä kun pääsen kotiin. Niin olinkin. Vaihdoin sitten samantien uunin vieressä olleet lämpimät kollarit ja fleecen, istuin puoli tuntia melkein saunassa ja kuumassa suihkussa ja juoksin suoraan peiton alle pitkähihainen yökkäri päällä ja villasukat jalassa. Olin aivan varma, että nyt sairastun, mutta en sitten onneksi. Pitää kyllä jatkossa miettiä uudemman kerran noita "juokse x matkaa ja kävele kotiin"- lenkkejä, tai siis että kävelen ensin ja juoksen sitten tai vähintään varaan kuivan pipon taskuun.

Tänään on lihaskuntopäivä, kuntopiiriä siis luvassa. Jou.

Nyt mun pitäisi oikeastaan olla jo tekemässä lounasta. Lihapullia, makaronia, kesäkurpitsa-tomaatti-sipuli-hässäkkää. Aika perusarkiruoka näin pääsiäissunnuntain kunniaksi :) Jospa iltaruoalle vuolisi vaikka käristyksen. Filettä ei taida enää olla pakkasessa, niin pihvit jää tekemättä. Kaupassakin pitäisi käydä, vähän kaikki on loppu. Ja joo, itsehän asun siis sen verran taktisessa paikassa että kaupat on auki vuoden ympäri, ainoastaan joulupäivän on kaikki kiinni. Voin kertoa että olin aika shokissa aikoinaan muuttaessamme opiskelemaan, että mitä hittoa, miksi sunnuntaisin on kaupat kiinni ja lauantaisinkin jo niin aikaisin :D Onneksi toinen rajakunta kutsui sitten miltei samantien ja päästiin taas siihen meille normaaliin päiväjärjestykseen.

Mutta joo, nyt sitä lounasta! Neiti tuossa tuijottaa jo sen verran intensiivisesti että taitaa olla nälkä. Hyvää pääsiäissunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)