Sivut

lauantai 23. maaliskuuta 2013

11 kysymyksen haaste vol. 3 ja pikakuulumiset

11 kysymyksen haaste vol. 3 vastaanotettu, kiitos larppis! Kaksi ekaa haastetta löytyvät tästä ja tästä.

11 kysymystä haastetuille:

1. Jokin heikkoutesi?
Suklaa. Suklaa, suklaa, suklaa. Missä tahansa muodossa, tummaa, vaaleaa, maitosuklaata. Kakkua, keksiä, kaakaota, makukahvia, jäätelöä, muffinssia, sitä ittiään, mitä tahansa. 

2. Mistä unelmoit?
Tällä hetkellä kaikki energia ja unelmointi keskittyy siihen, että saisin kouluhommat hoidettua. 

3. Lempitreenisi salilla?
Kävin salilla viimeksi ööh... joten nyt en mene sanomaan mitään.

4. Mitä teet mieluiten vapaa-ajallasi?
Vapaa-aika? Mitä se on? Jotain syötävää, herkkua ilmeisesti?! Eli joo, en tee, koska ei ole. Mutta jos olisi, niin neuloisin, laulaisin, soittaisin, NUKKUISIN, liikkuisin, olisin vaan. Noo, Bon Jovin sanoja lainaten; got no use for sunday 'cause I don't rest in peace...

5. Mitä harrastat?
Lentopalloa ja muuta liikuntaa, partiota, neulomista, musiikkihommia. 

6. Siviilisäätysi?
Naimisissa.

7. Joku ihailemasi henkilö?
Edesmennyt anoppi.

8. Treenaatko mieluummin yksin vai kaverin kanssa?
Lentopalloa luonnollisesti joukkueena, muuten yksin.

9. Miksi? (viittaa edelliseen kysymykseen.)
Lentopalloa toki on paha yksin treenailla, mutta noin muuten tykkään treenata yksin siksi, että silloin saan kaikki tehot irti kunnolla. Ja muutenkin, treeni on mulle sitä pään tyhjentämistä ja omaa aikaa, niin en halua siihen ketään sotkemaan. Vaikka muuten olenkin supersosiaalinen ihminen niin treenatessa musta kuoriutuu melkoinen erakko :)

10. Lempimusiikkikappale?
Treenibiiseistä tällä hetkellä Black Veil Brides - In the end (pitäisi postailla päivitettyä listaa!). Siviilielämässä (heh) tällä hetkellä eniten puhuttelee ehkäpä P!nkin Try, PMMP:n Koko show sekä Sofia Jannokin ViviAnn. Ja sitten kestosuosikkina monen monen monen vuoden takaa jo Bon Jovi - Born to be my baby. Siinä on biisi, jota voi huudattaa menemään viisi vuotta putkeen ja edelleen kuulostaa vaan niiin hyvältä!

11. Suurin saavutuksesi?
Jos ihan oikeasti selviän näistä opinnoista tänä keväänä, niin todellakin se. Noin muuten varmaan se, että olen onnistunut yhdessä tuon toisen puoliskon kanssa pitämään perheen kasassa kaikesta huolimatta. Ei ole ollut se helpoin tie, mutta jospa se nyt viimein tasoittuisi edes vähän.

Jee!

Mulla olis kauheasti kaikkea muutakin asiaa, mutta vaihteeksi ei ollenkaan enää aikaa! Mutta lyhyesti; ostin uudet farkut tai siis kahdet ja ne on kokoa 46 (NELJÄKYMMENTÄKUUSI) ja tiukkaa kokoa (jeee!!), ostin myös uuden lenkkitakin lopputalveksi/kevääksi/ok, myös kesäksi, let's face it, siinä on fleece-vuori ja se on tosi kiva JA se on kokoa NELJÄKYMMENTÄNELJÄ!!!! Ja sitten ostin uudet lenkkihanskat myös (poistokorista hintaan 5,90, oikea hinta jotain lähempänä kolmeakymppiä) ja mitäs muuta. Tänään juoksemaan piiitkän tauon jälkeen (ja kyllä, olen suunnitellut tätä jo vissiin kolme viikkoa, ei sitä piä hoppuilla kuulkaas), iik jännää! Ja oppari vie mun kaiken ajan ja stressaa ihan törkeästi mutta muuten menee hyvin. Niin ja plussaviikko takana, aamupaino 91,5, mutta en jaksa välittää koska olo on hyvä ja ens viikolla notkahtaa varmasti taas alaspäin. Ja meillä on eka peli 20.4 JA mä sain suuni auki ja ilmoitin haluavani passariksi enkä jäänyt nysväämään sinne yp-jonoon, jee hyvä minä! 

Pahoittelut harvinaisen sekavasti tekstistä, nyt mun on pakko juosta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)