Sivut

tiistai 4. kesäkuuta 2013

Pientä viilausta

Eilen pidettiin joukkueen kanssa palaveri, jossa tehtiin lopullinen päätös sarjaan lähdöstä. Ja kyllähän me lähetään! Mielettömän hyvä fiilis ja motivaatio otti taas melkoisen harppauksen. Meille lueteltiin liuta omatoimisia oheistreenejä ja niiden ympärille mun treenaamiset tästä eteenpäin aika pitkälle sitten rakentuu.

Tänään on ollut suoraan sanottuna paska päivä, kaikki on mennyt enemmän ja vähemmän päin seiniä niin töissä kuin sitten harrastuspuolellakin. Kotiin päästyäni itkin yleistä huonouttani ja kahdeksan jälkeen päätin lähteä purkamaan vitutukset puntille. Kannatti! Tein kiukulla ja törkeän hyvän musiikin avulla sellaisen jalka- ja erityisesti vatsatreenin, että lihakset huutaa edelleen hoosiannaa. Veikkaan että aamulla voi olla aika tuskainen paikka nousta sängystä ylös, sen verran hellänä tuo keskikroppa nyt on... noh, tervettä kipua, tervettä kipua. Ja oikeesti, tää biisi!!Huominen aamulenkki vaihtuu a) tuosta jalkatreenistä b) tästä kellonajasta ja siitä etten edelleenkään ole nukkumassa sekä c) viikonloppusuunnitelmista johtuen perjantaille. Torstainakaan en aamulla juokse, koska torstaille on merkitty omatoiminen 45-60min lenkki + kuntopiiriä päälle, ja tuollaisen suorituksen teen mieluummin hyvällä energiatasolla rauhassa illalla kuin kiireessä ja väsyneenä aamulla. Viikonloppuna lähdetään mökille, joten lauantaille osuu tämän viikon lepopäivä. Sunnuntaille oli merkitty lihaskuntoa eli punttia tiedossa. Huomenna olisi tarkoitus käydä rääkkäämässä selkää, rintaa ja käsiä samaan malliin kuin tänään tuota alakroppaa.

Ja loppuun vielä kuva uudesta lempparitreenivaatteesta. Tuossa ekassa kuvassa keskikroppa näyttää melkein jo hyvältä, kun kuvakulma on passeli ja muu kroppa on poissa tuomasta kontrastia :D Ja sitte ne sanoo että vaakaraita lihottaa, pöh!Tuossa on siis toppi ja sen päälle puettava vajaamittainen t-paita. Tykkään ihan älyttömästi, ihanan pirtsakka ja tosi kevyt päällä.

Eipä mulla muuta, mun pitäis oikeasti jo nukkua kun 7h päästä on jo herätys... öitä!

2 kommenttia:

  1. Yhh, miulla on herätys kuuden tunnin päästä ja täällä sitä vaan kukutaan edelleen. :D Kivalta näyttää tuo paita/toppi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tässä jauhan aamupalaa vaikka oikeesti pitäis kyllä periaatteessa olla jo meikkaamassa... voi aamut. Välillä tekis mieli vaan hypätä yli. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)