Sivut

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Ei mulla ole mitään järkevää asiaa

Väsyttäää. Tyttö päätti viime yönä klo 3:35, että nyt on kuulkaas nukuttu tarpeeksi. Tunnin se sinnikkäästi itkeskeli ja lopulta tajusi, että hei, mua itkettää koska mua väsyttää vieläkin niin paljon, kannattais vissiin nukkua. Jee jee. Yön unisaldo siis jo valmiiksi vähän myöhästyneen nukkumaanmenon takia huikeat 5,5h. 

Mutta hei, kaksi työpäivää! Minulla alkaa huomenna KESÄLOMA!!

En oikeastaan tiedä miksi tulin kirjoittamaan, koska ei minulla oikeastaan ole mitään järkevää asiaa. :D No eipä tuo mitään. Kerron siis vaikka että maanantaina oli aika rennot lajitreenit, eilen kävin puntilla ja oli taas tosi hyvä fiilis. Tänään pitkä juoksu, huomenna laji ja pe-la-su turnaus. Tälle viikolle ei siis ole tulossa vapaapäivää, mutta viime viikon lusmuilun (kolme treeniä...) jälkeen ei haittaa yhtään. Tiistaina sitten. 

Ruokailu ja herkuttomuus sujuu kivasti. Olen syönyt nyt kolmena aamuna peräkkäin puuroa raejuustolla ja HeVi-Shotilla, aika hyvä yhdistelmä. Jee. Meinasin nimittäin jossain vaiheessa laiskistua ja syödä leipää, mutta eihän se pidä nälkää yhtään niin hyvin kuin tuo raejuusto-kaurapuurokombo. Kotona ollaan syöty juhannuksen herkkujen jälkeen aika kevyesti, ja eilinen pyttipannukin taipui yllättävän raikkaaksi kun siihen lisäsi punasipulia ja tomaattia ja kyljessä oli salaattia. Tein siis itse jämäpyttipannua periaatteella "mitä kaapista löytyy", ja sieltä löytyi jo mainittujen lisäksi toissapäivänä jääneitä keitettyjä (uusia) perunoita sekä viikonlopulta jäänyt Wilhelm-paketti. Oli oikeasti jopa hyvää, vaikken tosiaankaan ole mikään pyttipannun ystävä eikä meillä syödä sitä kotona melkeinpä koskaan.

Mitähän sitä vielä lärpättäisi. Ai niin! Minullahan oli palkintolistassa -15kg kohdalla uusi treenikassi. No sattuipa eilen niin, että yhtäkkiä tälleen yli vuoden aktiivisen liikkumisen ja miltei puolen vuoden reeneissä ramppaamisen jälkeen tajusin, että mullahan itseasiassa on yks punainen Puman laukku joka vois olla aika passelin kokoinen. Ja niin se onkin, eilen salikamat upposi sinne erittäin kevyesti ja vihkolle, avaimille, puhelimelle ja lompakolle on oma tasku tai vaikka kolmekin. Oho. :D En tajua miksen ole aiemmin ymmärtänyt laittaa niitä kamoja tuohon, vaikka tuota laukkua käytinkin esim. koko syksyn ja kevään koululaukkuna juuri siksi, että se on tosi tilava ja sinne mahtuu vaikka kahden päivän vaihtovaatteetkin. HYVÄ IDA-MARI! Mutta siis joo, pitänee kehittää joku uusi juttu tuohon 15 kilon kohdalle. Ja kympin palkintohan ei tosiaan ole vieläkään kotona, koska rahatilanne on ollut nyt tän kuun aika huono ja ens kuussakaan ei kovin leveästi voi elellä palkattoman loman vuoksi ja jonossa on ekana isompana hankintana uudet pelikengät ja toisena uudet juoksukengät. Nooh, katsellaan. Olen kuitenkin jo päättänyt mallin, Polarin perusmittarin aion siis hommata.

Mun tarttee ehkä nyt imuroida toi kahvinloppu vauhdilla ja painua meikkaamaan. Eiköhän siinä olluki jo riittävästi kirjottelua aiheesta "ei mulla ole mitään järkevää asiaa"... :D Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)