Sivut

maanantai 3. kesäkuuta 2013

Hullu täällä moi

MINÄ HERÄSIN! Minä heräsin klo 5:40 ja 10 minuuttia myöhemmin olin syönyt banaanin, vaihtanut vaatteet, juonut vähän vettä ja lähtenyt ulos. Minä ihan tosi juoksin aamulla ennen kuutta. Enpä olis ikinä itsestäni uskonut :D

Eikä se nyt niin kamalaa ollut. Aurinko paistoi, linnut lauloi, oli just sopivan viileä, juoksu rullasi hyvin, ajatus lensi, oli ihan mielettömän hyvä fiilis... NOT.  Tai siis joo aurinko paistoi ja kai ne linnutki jotain lauleskeli eikä se lämpötilakaan huono ollut, mutta noin muuten se oli just tasan niin kamalaa kuin voitte kuvitella maanantaiaamun överiaikaisen lenkin olevan. Kylkeen pisti, askel painoi, väsytti aivan törkeästi ja varsinkin eka vartti tuntui ehkä maailman pisimmältä vartilta. Kotimatka ei ollut ihan niin kamala ja kiristinkin vauhtia aika reippaasti, koska siihen maailman pisimmän vartin tarpomiseen meni vain 10 minuuttia. Mutta siis hyi hitto. Kokonaismatkaksi tuli hieman vajaa 4 kilometriä, kertoo jotain siitä menomatkan vauhdista kun pikkuisen vajaaseen kahteen kilometriin meni se vartti... kun keväällä juoksin jossain vaiheessa jo kohtuukevyesti 5km puoleen tuntiin.

Mutta tulipa tehtyä! Ja kieltämättä nyt sen kidutuksen virkistävän aamulenkin ja suihkun jälkeen olo on hyvä, suorastaan pirteä. Osansa tuossa tahmeudessa oli varmaan myös sillä faktalla, että edellisestä juoksulenkistä on kuitenkin jo kolmisen viikkoa ja sitäkin ennen juoksu on ollut tosi epäsäännöllistä jo yli kuukauden. Eli olettaisin, ettei tämä ole yhtään niin kamalaa enää sitten, kun alla on pari viikkoa (ja muistan mennä sänkyyn ennen yhtätoista kun tiedossa on näin aikainen herätys....). Banaani ja vesi osoittautui ihan riittäväksi polttoaineeksi tuollaiselle lenkille, sillä päänsärystä tai heikotuksesta ei ollut tietoakaan.

Minäpä lähen tästä maalaamaan naaman ja suuntaan töihin! Kivaa viikkoa kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Heheiii hienoa! :D Toinen hullu täällä moi, oon nukkunu ehkä noin tunnin viime yönä. Mutta en oo kyllä kuvitellutkaan liikkuvani, joten en oo kuitenkaan yhtä hullu ku sie! :D Oon ite tehnyt aamulenkit aina täysin ilman aamupalaa ja se on ihan tapponihkeetä ja siitä seuraa oikeastaan vain koko päivän kestävä vitutus. Pitäisköhän kokeilla vielä kerran niin, että söis jotain pientä ennen sitä... En vaan keksi mitä, koska banaani ei mene alas ja se ois kaikkein kätevin eväs tollaiseen aamukoomassa mutustamiseen. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Banaani oli tosiaan just hyvä, koska sen syö nopeasti eikä tartte kauheesti jauhaa :D oon kyllä myös miettinyt smoothien tekemistä illalla valmiiksi jääkaappiin, se olis kans nopea.

      Poista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)