Sivut

lauantai 16. helmikuuta 2013

Saikulla, taas

Huoh, jälleen saikulla. Räkää pukkaa ja yskä on jotain ihan kaameaa. Tein vieläpä niinkin idioottimaisen virheen, että menin nenä vuotavana treeneihin torstaina. Joo tiedän, se oli typerää eikä auta puolustella. Hyvät pelit oli silti eikä pelatessa ollut huono olo ollenkaan. No, nyt on senkin edestä. Suunnitelmissa oli eilen käydä pitkästä aikaa uimassa ja tänään piiitkällä kävelylenkillä koirien kanssa, mutta väliin jäi kun en päässyt eilen edes töihin. Jospa ensi viikolla olisi parempi olo. Huomenna en varmaan vielä kentälle pääse, ja tiistain treenit on peruttu, joten väkisinkin nyt tulee viikon verran taukoa. Ihan hyvä niin, tunnen itseni sen verran hyvin etten kuitenkaan olisi malttanut enää tiistaina jäädä kotiin.

Aamupaino oli tänään 90,9. Veikkaan, että tuossa lähteneessä kilossa on pelkkää räkää, joten en ota sitä ylös. Jos maanantaina mennään vielä samoissa niin sitten niin, mutta toistaiseksi tuo saa olla aika epävirallinen luku.

Ei varmaan muuta tällä erää, valun takaisin sohvalle nenäliinojen keskelle neulomaan sukkaa. Parempaa viikonloppua teille!


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)