Sivut

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Melkein huijasin

Ostin Stevialla makeutettua suklaata. Myönnetään, sokerilakkoilevalle suklaaholistille sanapari sokeriton suklaa näytti suurinpiirtein taivaan porttien avaimelta :) Pahaahan se oli. Tai ei varsinaisesti pahaa, mutta kyllä siitä tuli lähinnä kiukkuiseksi. Ehkä ensimmäistä kertaa elämässäni 75g levystä jäi yli puolet syömättä.

Mietin, pitäisikö yrittää valmistaa itse raakasuklaata. Raakasuklaa.com tarjoaa ainakin hurjan hyvän tietopaketin ja yksityiskohtaiset ohjeet valmistamiseen, joten kynnys alkaa olla matalahko. Hunajaahan siihen kyllä tulee, mutta muutoin sen saisi valmistettua sokerittomana.

Mietin myös sitä, pitäisikö suosiolla sallia itselleen tumma suklaa- karkkipäivä...

...ja kaiken tämän jälkeen tulin siihen tulokseen, että minähän en huijaa. Siispä unohdetaan raakasuklaat ja muut jymäytykset ja pelataan puhdasta peliä. Minä en syö makeaa ennen kesäkuuta ja sillä piste.

Tänään treenit, jee! Johan tässä poltteleekin päästä kentälle. Vielä vaan pitäisi malttaa melkein viisi tuntia, sen ajan voiskin käyttää jotenkin järkevästi... olishan tuota koulua ja siivousta ja ties mitä. Yh. No hyvää musiikkia soimaan niin jospa se tästä.

Mukavaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

  1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla tuota raakasuklaata! Muutama kerta menee ehkä opetellessa eri ohjeita ja hetki ennenkuin totut raakasuklaan ihanaan makuun.

    Entisenä "kaupan suklaa"-suurkuluttajana suosittelen lämpimästi :) En muuta suklaata kaipaa. Itse käytän hunajan tilalla agavesiirappia sekä vähän steviaa.

    Kokeile ihmeessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan kokeilenkin sitten kesäkuussa :) Nyt aion oikeasti olla syömättä mitään makeaa.

      Poista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)