Sivut

lauantai 2. helmikuuta 2013

Lusmuilua ja jumittamista

Jumittaa. Paino on seilannut tämän viikon 92,7-92,9 välillä. Eipä sillä, aika löysäillen on viikko mennytkin. Tiistaina pelattiin 2h 40min hyvää lentopalloa, torstaina 1h 30min aika löysää peliä ja siinäpä ne liikunnat olikin. No, tänään asiaan tulee toivottavasti korjaus, kun täällä järjestetään jumppatapahtuma ja peräkkäin on tarjolla keppijumppa, kahvakuula, circuit, hikijumppa ja venyttely. Hikijumppa haiskahtaa horroraerobicilta, joten siihen en varmaan jää, mutta kahvakuula ja circuit kiinnostaisi kovasti. Yksi jumppa kestää 45min eli puolitoista tuntia olisi tänään hikoilua luvassa. Toivottavasti vain mies ehtii töistä kotiin, kahvakuula alkaa 10:45.


Kuva
Syömisetkin on olleet koko viikon vähän näin ja noin. Välipäivinä on tullut syötyä karkkia, nachoja ja kerran pizzaakin. No hups. Ei siis ihme taaskaan että jumittaa. Pitäisi saada taas itseä niskasta kiinni ja jättää nuo ylimääräiset pois, jotta paino lähtisi taas kunnolla putoamaan.

Mitäs muuta. Olen yrittänyt saada aikaiseksi sitä ruokapostausta, mutta haluaisin siihen kuvia enkä muista ikinä kuvata ruokia. Huoh. Miten niin vähän ensimmäisen maailman ongelmia :) Jospa vaikka toteuttaisin sen kuitenkin, vaikka sitten ilman annoskuvia.

Mutta joo. Pitäisi alkaa tekemään kaikkea tylsää (siivoamaan, maksamaan laskuja, blaah). Mukavaa viikonloppua!

Kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)