Sivut

perjantai 22. helmikuuta 2013

"Otakko sal..." "NO EN VARMANA OTA ÄLÄ TARJOA MULLE!!!!!" "...hullu."

HALUAN SALMIAKKIA.

Ei mulla muuta. Eiku joo, kävin lenkillä. 45min, suunnaton turhautuminen koiriin, pulkkaan ja surkeaan kelkkajälkeen ja hirveä hiki. No tulipa testattua eilen tulleet urheilurintsikat - Adidaksen liivit oli aivan täydellisen kokoiset ja uskomattoman mukavat päällä, jee! Niken liivit on testaamatta käytössä, mutta sovituksen perusteella ovat oikein hyvät myös. Vähän tukevammat kuin Adidakset eli palloiluun oikein hyvät. Tai siis tuo oli sama malli kuin mulla oli ennestään, mutta liivit on kokoa pienemmät. Hähä, siinä teille :) Niin ja olokin oli lenkin jälkeen oikein loistava, eli eiköhän tässä aleta palailemaan normaalirytmiin liikkumisen suhteen. Onhan tässä jo viikko lusmuiltu!

Mutta nyt Voice of Finland ja samalla vähän meikkiä naamaan, mä lähden tänään humputtelemaan! Tosin autolla ja Pepsikin pitää pyytää sokerittomana, mutta painottaisin nyt, että seura on aivan parasta. Palaillaan!

8 kommenttia:

  1. Heh :D ajattelin otsikon perusteella, että sal...aattia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Salaatistahan ei kieltäydytä!

      Poista
    2. Mä jo aattelin et mikäs laihdutusblogi tää tällänen on :D

      Poista
    3. :DDD juu salmiakista puhutaan siis.

      Poista
  2. Millaiset noi siun urheiluliivit on? Onks niillä jotain sellaista nimeä, jolla vois googlata, ton merkin lisäksi? Tartteisin kipeästi uudet urheiluliivit ja haluan suosituksia! :D Nikellä ainakin on ihanan värisiä liivejä, mutta en tiedä onko niissä värikkäissä malleissa sitten tukea tarpeeksi juoksemista ajatellen. Ja miten niissä menee koko? Silleen XS-L? Onks se pieni verrattuna muihin sen kokoisiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Adidakset on nämä: http://www.zalando.fi/adidas-performance-seq-bra-w-urheilurintaliivit-musta-ad541b08z-802.html ja Niket on nämä: http://www.zalando.fi/nike-performance-shape-bra-wlarge-swoosh-urheilurintaliivit-musta-n1241b009-802.html . Molemmista on mulla koko L, ja rinnanympärys on se 102cm. Niken liivit on vähän naftit, mutta niin toisaalta XL on jo ihan liian iso. Noi myös aavistuksen venähtää käytössä, eli ei kannata säikähtää jos eka kerralla saa just ja just päälle, kyllä ne siitä muotoutuu! Adidaksissa ei varmaan riitä tuki juoksemiseen, mutta noissa Niken liiveissä taas riittää tuki lentopalloonkin (paljon hyppyjä, spurtteja, äkkinäisiä liikkeitä jne) niin eiköhän juoksuunkin.

      Poista
    2. Kiitos tiedosta, pitää katsella josko lähtis tilaukseen jossain vaiheessa. :) Eli lähtee, jos en löydä jostain paikallisesta liikkeestä noita tai vastaavia liivejä. Tykkään muutenki Niken tuotteista tosi paljon, ja noi värit on piristäviä! Toi koko vaan on aina vähän vaikee valita, jos ei pääse sovittamaan. Se on ite asiassa ihan jees, jos on aluks vähän tiukka, löystyvät kuitenki. :D

      Poista
    3. Juu en voi kuin suositella! :) Zalando noin muutenkin on kyllä nyt hyväksihavaittu kauppa, tykkään. Ja tuo urheiluvaatteiden valikoima... *kuolaaaaa* :D

      Poista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)