Sivut

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Sunnuntailätinöitä

Sunnuntain pelin ja maanantain treenien jälkeen hehkuin treeni-intoa. Tiistaina kävin punttisalilla, keskiviikkona palauttavalla kävelyllä. Mikä kummallisinta, minä ihan tosi venyttelin! Pitkät, parinkymmenen minuutin venyttelyt, ei ole muuten ihan hetkeen nähty. Torstaina oli treenit - ja tadaa, siihen se taas jäi. Perjantaina väsytti niin järjettömästi työviikon jälkeen, ettei puntti tullut kysymykseenkään. Kävely olisi ehkä mennyt, mutta sen sijaan päädyin syömään miehen kanssa rasiallisen suklaakonvehteja. Lauantaina hirvenpaloittelussa meni yli kymmeneen, joten taas sohva ja suklaat kutsuivat. Tänään piti käydä juoksemassa aamupäivällä, mutta seurakseni saapui tukkoinen nenä ja kammottava päänsärky, joten sekin jäi. Illan treenit menivät kohtuullisesti.

No, ensi viikko on uusi viikko. Jospa nyt saisin itseäni niskasta kiinni ja lähtisin, vaikka väsyttäisi. Tilasin muuten uudet juoksutrikoot ja pitkähihaisen juoksupaidan, jospa niistäkin saisi irti vähän motivaatiota siihen hommaan. Niin ja salikorttikin on tuloillaan - miehen työpaikan sali sulkee muuton vuoksi ovensa joulun jälkeen, joten minunkin on siirryttävä kunnan tarjoamalle. Eihän se mitään, kun sinnekin saa nykyään jo kulkukortin, joka ei ole sidottu aukioloaikoihin. En nimittäin yksinkertaisesti raski olla pois kotoa enempää iltoja kuin nyt jo olen. Ja onhan siellä toki sitten ihan eri varustetaso, tuolta työpaikan saliltahan ei löydy kuin vapaat painot ja tanko, crosstrainer, soutulaite, epämääräinen yleislaite jota en osaa käyttää, penkki sekä leuanvetotanko. Ainakin juoksumattoon aion tutustua lähemmin heti alkuun. Yläselälle saan myös ottaa ylätaljan käyttöön, jee. Ja kyykkyteline! Jee! Saa latoa ihan erilailla rautaa, kun ei tarvitse itse nostaa niskan taakse (siis itsehän toki kyykkään vähintään heti sitten 70kg... mutta hei teoriassa! :D). Muuten tuskin rupean kamalasti laitteiden kanssa värkkäämään, kun en niistä tykkää. Vapaat painot on jees.

Mitäs vielä. Ei kai muuta. Paino jumittaa, koska ööh.. no suklaa... :D Aamulla näkyi olevan 83,2, että tässä sitä iloisesti junnataan. Pitää yrittää ryhdistäytyä, haluaisin aika kovasti alle kahdeksankympin ennen joulua.

2 kommenttia:

 1. Haastetta pukkaa!

  Löytyy tästä tekstistä: http://elamailman.blogspot.fi/2013/11/kaunis-ja-ihana.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gah. Näin ton otsikon ja aattelin heti että APUAAA EIHÄN MULLE OO MITÄÄN TOLLASTA :D

   Poista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)