Sivut

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Salitreeni uusiksi

No helou vaan taas pikku tauon jälkeen. Nollaa pukkaa. Aloitin ja lopetin ruokanatsiuskauden (... :D), mutta paino on edelleen sitkeästi sen 83,0. No, olkoon. Ihan sama. Treenimotivaatio on nimittäin kovempi kuin ehkä koskaan, ja pitkästä, pitkästä aikaa kirjasin viikolle 6 treeniä. 6! Ja vieläpä kahtena viikkona putkeen. Hyvä minä. Tälle viikolle on kirjattuna tällä hetkellä 4 treeniä, enkä ole vielä päättänyt jaksanko lähteä puntille ennen treenejä.

Kirjoitustauon aikana on ehtinyt olla neljä sarjapeliäkin, kaksi viikko sitten ja kaksi eilen. Viikko sitten pelattiin ihan oman taitotason ylärajoilla ja vähän päällekin, ja voitettiin molemmat pelit. Toinen 2,5 tunnin väännön jälkeen 3-2, toinen sitten vähän vähemmän väännön jälkeen suoraan 3-0. Eilen sitten pelattiin omalla keskitasolla ja hävittiin ensin selkeästi paremmalle joukkueelle 3-0 ja sitten ehkä aika samantasoiselle joukkueelle myös 3-0. Molempia vastaan saadaan toki pelata revanssi, ja ainakin siitä jälkimmäisestä aiotaan ottaa voitto, sen verran hyvin kuitenkin pistettiin kampoihin keskinkertaisellakin suorituksella.

Autossa matkalla kotiin juteltiin valmentajan kanssa oheistreeneistä ja erityisesti salitreenistä. Ja noh, tiivistettynä: olen tehnyt asiat aika väärin. :D No väärin on ehkä liian rankka ilmaisu, mutta olen keskittynyt liikaa perusvoimatreeniin. Joten siihen tulee nyt muutos. Tästä lähtien salilla tehdään asiat kahdella tavalla: joko lähes maksimipainoilla 3-4 1-3 toiston sarjaa tai sitten 60-70% maksimipainoista 3-4 5-6 toiston sarjaa, mutta hillittömän nopealla tempolla. Lisäksi saliohjelmaan sekä lenkeille tulee lisäyksenä pomppuja ja loikkaharjoituksia. Tärkeimpinä tavoitteina on siis lisätä kimmoisuutta ja pomppuvoimaa. Toinen iso tavoite mulla on nyt saada selkää (ja tietty samalla vatsaa) vahvemmaksi, jotta lyöntiin saisi enemmän voimaa.

Sitten pitäisi vain selvittää, mitkä ne tämänhetkiset maksimipainot ovat. Siihen hommaan on pakko saada joku varmuuden vuoksi kaveriksi, joten en tiedä tehdäänkö sitä vielä tänään vai meneekö ensi viikkoon. Noh, ei se mitään, voin aloittaa noilla nopeilla toistoilla joka tapauksessa jo tänään. Jos siis jaksan mennä, en ole ihan vielä päättänyt.

 Mutta sitä minä vaan, että nyt on aivan sairaan hyvä fiilis treenata. :) Jotenkin tuntuu, että painonpudotus on ihan sivuprojekti jo ja päätavoitteet on jossain ihan muualla. Eipä sillä että se haittaisi, päinvastoin. Mutta eiköhän se painokin putoa hiljalleen tässä samalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)