Sivut

lauantai 5. lokakuuta 2013

Läski lauantai-ILTANA

Ei mulla mitään motivaatiota vieläkään ole, mutta hoksasin, että vois ottaa kuvat kun ensimmäisistä on reilu 10kg aikaa. Vasemmalla siis 84,0kg ja oikealla 94,6kg. Sama toppi, yhtä likainen peili ja sotkuinen makkari. Ja edelleen ärsyttää, kun jalkojen kehitystä ei näe ollenkaan tuon pitkälle vedetyn topin takia.
 Onhan sitä hoikistuttu. Nuo käsivarret on edelleen oma inhokkini.

Ei irtoa enempää.

4 kommenttia:

 1. Siehän näytät sivusta katsottuna hoikalta! Ja siun jalat näyttää kadehdittavan hyvältä. Kyllä huomaa, että sie liikut paljon. :) Ihan mielettömän hienoo työtä oot tehny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no hyvähän sekin jos yhdestä kuvakulmasta näyttää hoikalta :D

   Poista
  2. No ei kun tarkoitin, että erityisesti sivusta :DD tajusin vasta jälkeenpäin, että kirjotin tuon vähän tyhmästi - ei sitä menkkapöhnässään mitään tajua. Mut mie esimerkiksi oon ihan karmeen näköinen sivusta, koska maharöllykkä pömpöttää kilometrin päässä muusta kropasta. Oon aika kateellinen tosta sivuprofiilista siulle. Etkä sinä läskiltä näytä muistakaan kuvakulmista! Oot hyvännäköinen nainen eikä siulla oo mitään syytä kuttua itteäsi läskiksi.

   Poista
  3. No tajusin kyllä oikeesti sun kommentin. Mutta jännä miten sitä ittensä näkee niin erilailla - omasta mielestäni mä oon vielä oikeesti tosi lihava. Vaikken mä kai olekaan.

   Tissit multa ainaki on kadonnu kokonaan :D

   Poista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)