Sivut

tiistai 30. heinäkuuta 2013

Kesälusmutuksen loppu

Voi kesä minkä minulle teet! Koko elämä on ihan sekaisin. Menen nukkumaan myöhään, herään joskus, syön mitä sattuu ja milloin sattuu ja nyt viime viikolla jäi treenitkin niin vähälle, että ihan hävettää. Ihan hyvää toki tuollainen kolmen treenin viikko joskus tekee, mutta kyllä vaan tuntui eilen niiiin hyvältä päästä kunnon rääkkitreeneihin. Tänään juoksua höystettynä loikkaharjoituksilla ja spurteilla, huomenna puntti, torstaina treenit, perjantaina juoksu tai puntti, lauantaina lepo ja sunnuntaina juoksu tai puntti tai ehkä jopa molemmat. Nyt loppuu tämä ylenmääräinen lusmuttaminen ja herkkujen syöminen, ei vaan kestä enää. Elämään palaa myös normaalirytmi, kun työt alkaa kuukauden loman jälkeen torstaina. Kivaa sekin, vaikka kivaa on ollut lomaillakin.

Projekti sai myös uuden lisämausteen, kun rupesin neuvomaan omaa äitiäni painonpudotuksessa. Äiti aloittaa ihan perusjutuista; sokeri ja alkoholi pois, säännöllinen ruokarytmi ja pari pitkää kävelylenkkiä viikossa. Pudotettavaa on ainakin 30kg ja ehkä enemmänkin, ja lähtökohdat on ihan erit mitä esim. mulla vuosi sitten. Äiti ei ole urheillut koskaan eikä siihen pyritä nytkään, lihas ei siis paina mitään. Lisäksi niitä liikuntamuotoja rajoittaa polvet, selkä ja uskomattoman huono kunto. No, suunta on vain ylös- ja alaspäin! :D Mun rooli hommassa on lähinnä olla tukena ja vähän opastaa sen mitä osaan. En ole ammattilainen enkä ole ryhtymässä personal traineriksi, mutta ihan kivaa kokeilla tällaistakin.

Eipä kai sitten muuta. Jotenkin fiksusta ruoasta, liikunnasta ja kaikesta on tullut niin tavallista elämää, että tuntuu ettei siitä ole enää mitään kirjoitettavaa. Tunnesyöminen alkaa olla hallinnassa, treenit ei tunnu enää lottovoitolta vaan ihan normaaleilta arkirutiineilta ja pullan sijaan syöty ruisleipäkään ei ole enää mikään mahtavan suuri erävoitto. Olenhan minä reilun vuoden jo tehnytkin. Ei se silti sitä tarkoita, että tässä blogia oltaisiin lopettamassa tai vielä vähemmän sitä, että olisin jotenkin valmis, mutta vaikea on kyllä keksiä enää mitä kirjoittaisin. Jos siis on jotain mistä haluatte lukea, niin huikatkaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)