Sivut

torstai 18. heinäkuuta 2013

Hyvä fiilis!

Aamupaino 86,0! Kahdessa viikossa siis -900g. Tahti on hyvä ja olen ihan supertyytyväinen. Hihii.

Viikko on hurahtanut kesähommissa. Ollaan grillattu, nukuttu pitkään, oltu hillajängällä, mökkeilty, oltu vähän lisää hillajängällä, syöty välillä vähän herkkuja, keitelty kahvia milloin huvittaa, koukututtu Suurimpaan pudottajaan, laiteltu pihaa, oltu vieraiden kanssa ja pelattu Singstaria myöhään yöhön. Elämä maistuu ihan törkeän hyvälle juuri nyt. :) Lomaa on vielä kaksi viikkoa jäljellä eikä suurempia suunnitelmia ole, tätä samaa rataa jatketaan.

Enkä minä ole liikkumisiakaan unohtanut! Tämä viikko näyttää tältä:

Ma - Lentopallo 1h 30min, hillajänkä 1h
Ti - Lepo
Ke - Hillajänkä 2h 20min, juoksu 42min/7km
To - Lentopallo
Pe - Puntti, hillajänkä
La - Juoksu/Lepo
Su - Puntti, pyöräily

Että hyvin menee mutta menkööt! Meidän sunnuntaitreenit on muuten toistaiseksi peruttu, ehkä kesän loppuun saakka. Porukassa on havaittavissa pientä motivaatio-ongelmaa, harmi sinänsä, mutta eiköhän tämä tästä. Ihan ymmärrettäväähän tuo kesällä on.

Niin ja haluatteko hieman kuulla tuosta eilisestä juoksusta?! Arvoin siinä aikani että juoksisinko 4-5km spurteilla vai pidemmän peruskuntolenkin vai yrittäisinkö juosta 6km 6min/km vauhdilla vai mitäs sitä tekisi. Päätin lopulta juosta 7km rauhallista peruskuntovauhtia, kun edellisestä juoksukerrasta oli kuitenkin jo tovi vierähtänyt ja arvelin etten kuitenkaan jaksa juosta tuota 6min/km vauhtia kuin juuri sen viitisen kilometriä. Noooh, hyppäsin autosta ulos (juoksin siis reissulta kotiinpäin), laitoin kuulokkeet korville, otin muutaman askeleen ja totesin että no eipä sitä kehity jos aina himmailee mukavuusalueellaan. Niinpä siis ihan vaan päätin suoriutua tuosta 7km matkasta 42 minuutissa vaikka henki menisi. Melkein menikin :D Oli ne viimiset 2km kyllä niin tuskan takana kuin voi olla. Mutta niin vain kotipihalla totesin ajan olevan just eikä melkein sen 42 minuuttia. Olen paras jeee!

Mulla on niiiiiin hyvä fiilis nyt liikkumisten, painonpudotuksen ja ylipäätään elämän suhteen. Hihii. :)

4 kommenttia:

  1. Jee! <3 :) Tästä tuli hyvä mieli! Öööö... mikä on hillajänkä (vai miten se ees kirjotetaan)? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D:D:D Anteeksi, meinasin kuolla naurun.

      Hilla: http://fi.wikipedia.org/wiki/Lakka_(kasvi)
      Jänkä: se mistä niitä poimitaan.

      Jotku pöljät sanoo lakkasuoksi, mutta itse käytän lakkaa vain hiuksissa ja erinäisissä remonttihommissa. ;)

      Poista
    2. Naura pois vaan :D No aattelinki, et sillä ois jotain tekemistä lakkojen kanssa (koska osasin yhdistää sanan hilla sanaan lakka :D), mutta tuo jänkä ei oo kyllä ollenkaan tuttu sana. Ainakkii miun kotikaupungissa Itä-Suomessa sitä sanotaan nimenomaan lakkasuoksi. :) Lakat on kyllä hyvejä. <3 Miulle ne ovat ja tulevat aina olemaan lakkoja! :D Jottain pohjosen hapatuksia nuo hillat ja jängät ihan selevästi... :D

      Poista
    3. Haha, joo murrettahan nämä sanat tieten on. Tosin mulle niin tavissanoja että joka kerta hämmästyttää miten joku ei voi tietää mikä on jänkä :D Tai sitte muka-hauskasti sanotaan että "no ookko käyny jänkhällä", hrrr... kamalaa.

      Poista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)