Sivut

maanantai 4. maaliskuuta 2013

Kadonneet turvotukset ja löytynyt kuularakkaus

Phuuuh mikä viikko! Tää viikko on hyvä aloittaa aamupainolla 92,2, eli miinus kilo viime viikkoon. Jei! Jospa ensi viikolla tämä pian kuukauden päivät kestänyt jumittaminen jo hellittäisi ja päästäisiin kokonaistilanteessakin miinukselle.

Sain tosiaan viime viikolla ostettua sen kahvakuulan, ja ostin kuin ostinkin sen 8kg vaikka vielä kaupassa rupesin arpomaan että jos kuitenkin se pienempi. Myyjäkin kysyi että ootko nyt ihan varma, jos et oo kovin paljoa kuulan kanssa liikkunut, että se on sitten tosi tehokas. Sanoin että joo oon kokeillut kyllä 6kg kuulalla ja se tuntuu niin kevyeltä, niin vielä se yritti sanoa että oikeesti se 8kg on just sen verran painavampi että ootko nyt ihan varma. Ja sitten kun rupesin empimään niin se sanoi että no kokeile tällä ja tuu viikon sisällä vaihtaan jos tuntuu ihan toivottomalta. Ihana pikkupaikkakunta! No eilen sitten otin sen kuulan käteen ja tein 50min jumpan Top Chefin uusintaa katsoessa. Ja no tuotamm... tehokas se tosiaan oli ja nyt sattuu. :D Mutta oli tuo kyllä ihan oikea valinta silti, jaksoin hyvin tehdä kaikki liikkeet oikein ja tehokkaasti vaikka esim. ojentajataivutuksissa ja varsinkin viimeisen patterin viimeisen kierroksen viimeisten punnerruksien aikana tuntui että itkuhan tässä tulee...

Voisin vielä kirjoittaa sen, mitä oikeastaan tein. Eli.

Patteri 1 

20 x heilautus
20 x kyykky ja työntö ylös
15 x askelkyykky/jalka
20x leveä kyykky + pystypunnerrus

Patteri 2

20 x kahdeksikko jalkojen välistä
20 x vartalonkierto
15 x kulmasoutu yhdellä kädellä/käsi
15 x kylkitaivutus/kylki
20 x vatsarutistus (kuula käsissä, kädet 90 asteen kulmassa)

Patteri 3

20 x pystypunnerrus
15 x hauiskääntö rystyset ulospäin
10 x ojentajataivutus 
+ 20 punnerrusta

Jokaisen patterin tein kahdesti peräkkäin ihan lyhyillä tauoilla ja patterien välissä pidin hieman pidemmän juomatauon (ei mitään kahvitaukoja kuitenkaan). Aikaa tosiaan meni venyttelyineen aika tasan 50min ja hiki tuli. Jalat oli ihan makaronia kyllä ja siltä nyt tuntuukin... mutta minä taidan olla vähän ihastunut tuohon kuulaan. Hirveän tehokasta treeniä ilman mitään ylimääräistä, ah.

Mutta nyt mun pitää alkaa laittaan naamaa jonkinlaiseen työkuosiin, palaillaan toivottavasti vähän aiemmin kuin ensi maanantaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)