Sivut

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Ihan ku olis sulassa betonissa juossu

Keskiviikkohuomenta!

Alkuviikko on hurahtanut opiskelupaikkakunnalla. Olen istunut koulussa, kirjoittanut opparia ja käynyt lenkillä, aika perussettiä siis. Eilen kaveri sai houkuteltua zumbaankin, vaikka mulla piti olla lepopäivä. No se zumba oli kyllä niin surkeaa ettei kyllä varmasti käynyt vahinkoa :D Ohjaaja oli ihan ok, mutta ohjelma oli tosi tylsä. Samoja liikkeitä koko ajan, ihan liikaa nopeita askelluksia (eli energia meni siihen että mietti mitä pitäis tehä sen sijaan että olis vaan tehnyt) ja tasan yksi ei-zumba-biisi ja sekin loppujäähdyttelyssä. Ei tullut kunnolla edes hiki, vaikka yritin kuinka seurata liikkeitä ja tehdä edes sinnepäin. Höh.

Jos joku vielä muistaa, niin minähän aloitin viime kesän lopulla juoksuohjelman. Sen noudattaminen kuitenkin jäi jossain vaiheessa, ja juoksin viimeisen kerran ehkä lokakuussa. Nyt sitten viime sunnuntain jälkeen päätin jatkaa siitä mihin jäin, eli viikolta 7. Vähän muuttelin päiviä niin, ettei treenipäiville (ma-to-su) tule pitkiä lenkkejä ja niin, että jokaiselle viikolle jää vähintään yksi aivan totaalinen lepopäivä. Maanantaina oli vuorossa 15min juoksua, joten juoksin sen ja kävelin takaisin. Tänään ohjelmassa oli 5km juoksu tempoa vaihdellen, ja SportsTracker ilmoitti keskinopeuden olleen 8km/h ja maksiminopeuden 10km/h, aikaa meni yhteensä 35min. Jalat painoivat tonnin, oli aivan hullun liukasta, kantapäässä oli järkyttävä rakko uusien kenkien jäljiltä ja pari kertaa piti tarkistaa, että missä minä oikeastaan olin. Aika perseestä siis, mutta tulipahan tehtyä!

Tänään kotiin, oi ihanaa. Pääsen koulusta puoli neljältä, ja puoli viideltä pitää olla asemalla vastassa kaveria, joka tulee junalla tänne ja jatkamme sitten yhdessä kotiin. Siinä välissä pitää ehtiä käydä lemmikkikaupassa kummisedän asioilla ja jotain olisi kai hyvä syödäkin. Sitä en tiedä vielä yhtään, että mitä. Tein eilen päivälliseksi kanasalaattia, mutta sen loppu menee tässä lounaaksi piakkoin (mun piti mennä koululle syömään mutta en taida jaksaa :D) ja mitään ruokaa en kyllä voi ruveta vääntämään. Odotettavissa siis jotain pikaruokaa... pitää katsoa mihin päädyn. Siinä lemmikkikaupan välittömässä läheisyydessä on kyllä Subway, Picnic, Arnolds, Hesburger ja kebablandiakin, että ihan omasta päästä on nyt kiinni, miten terveellisesti haluan syödä.

Sellaista tänne!

Ja ai niin, en vissiin ehtinyt tänne hihkua; ainakin nyt näyttäisi pahasti siltä, että mua ollaan tyrkkäämässä siihen sarjajoukkueen aloituskuusikkoon keskitorjujaksi. KELPAA! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)