Sivut

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Keskiviikkoaamuna

Eilen kävin salilla tekemässä ensimmäisen kerran uutta ohjelmaa. Tein siis itselleni kaksijakoisen, yläkroppa-alakroppa-ohjelman, jonka aion tehdä 3-4 kertaa viikossa. Eilen aloitin yläkropalla, tänään olisi sitten vuorossa jalat. Treeni meni varsinkin käsiin melko huolella perille, kun edellisessä saliohjelmassa ei tosiaan ollut juurikaan sellaisia liikkeitä, jotka tehoaisivat vain yhteen lihasryhmään. Sarjatkin pitenivät ja sitä myöten painot laskivat niissä liikkeissä, joita olin aiemmin tehnyt. Hiustenpesu aiheutti lieviä irvistyksiä suihkussa :D

Mutta tällainen siitä ohjelmasta siis tuli (tämä ei siis ole SD-saliohjelma!!!);

Soutu reippaalla tahdilla 5min
Pikavenyttelyt, hyppelyä yms. paikallaan lämmittelyä
Ylätalja vastaotteella 3x8
"Selkälaite" (voi jeejee miten asiantuntevaa, liikerata vähän vastaava kuin soutulaitteessa) 3x8
Vipunostot käsipainoilla 3x8
Ojentajarutistus (talja) (ehkä oikea termi, ehkä ei) 3x8
Hauiskääntö (alatalja) 3x8
Yhden käden kulmasoutu 2x10/puoli
Dipit 2x10
Hyvää huomenta 10kg tangolla 2x10 
Kiertolaite 2x10/puoli
"Perhonen" (siis se laite) 3x8
Punnerrukset 2x10 suorin jaloin, 1x5 sormilla ja polvet maassa

Näyttää kauhean paljolta, mutta todellisuudessa mulla meni se 45 minuuttia lämmittelyineen ja loppuvenyttelyineen. Sarjojen välillä ei siis ole kahvitaukoja vaan reippaasti eteenpäin.

On myös hyvä muistaa näitä lukiessa, että olen täysi amatööri! En siis oikeasti tiedä asiasta suunnilleen yhtään mitään. Tai no yhtään mitään on varmasti liioittelua, mutta mun tietotaito on hankittu pääasiassa ahkeralla Googlen kuluttamisella ja ihan parilla aiempaan kouluun liittyvällä kirjalla, joten ei saa niellä näitä mun juttuja purematta. Ja kommentoidakin saa jos kokee tietävänsä jonkun asian paremmin!

Alakropan puoli olisi sitten tällainen:

Juoksu 5-10min
Pikavenyttelyt, hyppelyä yms.
Takakyykky 3x8 (painoa pitänee hieman hakea, ei mitään hajua millä jaksaisin kun aiemmin sarjat on olleet niin lyhyitä)
Raaka rinnalleveto 3x8 (RAKASTAN tätä liikettä enkä halua luopua siitä :D)
Etukyykky 3x8
Askelkyykkykävely käsipainojen kanssa 10 askelta/jalka
Suorin jaloin maastaveto 3x8
Vatsalihaksia 2-3 eri liikettä fiiliksen mukaan + muutama lankku

Vaikuttaa siltä etten pääse tänään niitä salin portaita ylös :D En tiedä sitten että miten tuo etukyykky istuu tuonne, saattaa olla että kokemus osoittaa parhaaksi tehdä vuorokerroin joko tuota raakaa rinnallevetoa tai sitten etukyykkyä. No katsellaan.

Että tällaista. Maitorahka on edelleen ihan järkyttävää, mutta selkeästi juuri smoothiena kipattu neljäs annos oli jo helpompi kuin aiemmat. Ehkä kuuden viikon päästä syön sitä jo ilman ainuttakaan irvistystä (tai sitten en haluakaan nähdä enää koskaan yhtäkään maitorahkapurkkia :D tai vielä parempaa, siirryn takaisin Skyriin ennen dieetin puoliväliä...). Muutoin fiilis on dieetin suhteen oikein hyvä. Päätä vähän särkee, mutta se voi selittyä hyvin myös jäykällä niska-hartiaseudulla (tyttö on nukkunut meidän vieressä nyt jo monta yötä ja nukkumisasennot on sitten sen mukaisia). Ruoka maistuu ja treeni-into on kohdillaan.

Jeejee. Tänään siis sali, huomenna aamulenkki (..............) ja lajitreeni. Perjantaina sali, lauantaina lepo, sunnuntaina aamulenkki ja sali/kotitreeni, jos menee paluu myöhäiseen. Ollaan tytön kanssa kotona vielä ainakin huomenna, perjantai on vielä vähän kysymysmerkki. Voi kun tuo pikkuinen nyt tervehtyisi, meidän nimittäin piti lähteä perjantaina käymään kaupungissa ja ärsyttää kyllä jos joudutaan jäämään kotiin.

Hohhoi. Voisin valua sohvalle neulomaan sukkaa ja lukemaan miljoonatta kertaa Pepin seikkailut- kirjaa. Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)