Sivut

perjantai 12. heinäkuuta 2013

Liikuntaviikko

Vaa'asta on patterit loppu, mutta tulin silti kirjoittamaan tämän viikon liikunnat ylös. Lauantaista ja sunnuntaista tulikin lepopäivät, kun yli puoli vuotta poissaolollaan loistanut selkäkipu palasi. Teki niin törkeän kipeää, etten päässyt sunnuntaina edes reeneihin - siitä voi vetää vähän johtopäätöksiä, sillä minähän en reeneistä lintsaa. Maanantaina menin uhallanikin ja ihan hyvältä tuntui, välillä vihloi muttei mitenkään lamauttavasti. Sama tilanne on koko loppuviikon ollut, välillä sattuu muttei pitkäkestoisesti enkä ole tarvinnut edes särkylääkkeitä. Vanhuuden piikkiin siis :)

Ma - Lentopallo 1h 50min
Ti - Hillajänkä 2h 45min - ei ehkä mitään superhikiliikuntaa sinänsä, mutta lisätkäähän selkäänne 9,5kg painolasti taaperon muodossa niin jo alkaa tuntua pakaroissa!
Ke - Lepo
To - Lentopallo 1h 30min
Pe - Juoksu
La - Hillajänkä, soutu, yleinen mökkielämä
Su - Lentopallo 1h 30min-2h

Että sellaista! Riippuen siitä, miten tuolla mökkiseudulla on muita koiria, lauantaille voi tulla myös maastojuoksua/kävelyä koirien kanssa. Siihen aion ainakin varautua. Tosin jos nuo meiän pallerot on ainoat koirat siinä välittömässä läheisyydessä niin sitten saavat nauttia ehdottomasta vapaudesta. 

Niin joo, ja minä olen nyt kaksissa reeneissä ollut ne Niken shortsit jalassa. Rakastun niihin koko ajan enemmän, ihanat! 

Nyt pakkailemaan ja siivoamaan kotia siihen kuntoon että sen voi jättää tänne pariksi päiväksi. Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)