Sivut

torstai 22. elokuuta 2013

Liikkumisia ja ryhtiliike, taas

Täällä mennään iloisen jumituksen parissa, eilen paino 85,3. No jospa se ensi viikolla! Täytynee vähentää tuota keksin mussuttamista, jotenkin tuntuu taas että on karannut vähän lapasesta. Äh, on niin helppoa lipsua vanhoihin tapoihin, koska olenhan minä jo ihan hyvä näin. No juu ehkä olen, mutta kyllä minä tahtoisin sinne seiskalla alkaviin lukuihin ihan tosissani!

Pari viikkoa on tullut liikuttua näin:

Ma - Lentopallo 2h
Ti - Beachvolley 2h
Ke - Lepo
To - Lentopallo 2h
Pe - Lepo
La - Puntti 1h 15min, juoksu 1h 4min/10km
Su - Lepo

Ma - Lentopallo 2h
Ti - Kuntopiiri 30min
Ke - Lepo
To - Lentopallo 1h 30min
Pe - Marjastus 1h 30min
La - Juoksu 30min (sis. spurtit ja loikkaharjoitus)
Su - Marjastus 1h 50min

Ja tämä meneillään oleva viikko:

Ma - Lentopallo 2h
Ti - Lepo
Ke - Puntti 1h
To - Lentopallo 1h 30min
Pe - Juoksu 45min-1h
La - Puntti/Lepo/Marjastus
Su - Puntti/Juoksu/Marjastus

Että treenit ne vaan kulkee, vaikka sokeria meneekin ihan liikaa. On kyllä silti ihan parasta huomata, että vaikka mussuttaisin niitä keksejä, niin paino ei nousekaan. Ainakin tiedän osaavani toimia sitten ylläpitovaiheessa ja se rauhoittaa kyllä kovastikin. Yksi suurimmista peloistani kun on lihoa kaikki takaisin ja kaikkein pahimmassa tapauksessa vielä jotain ekstraakin...

Mutta joo, nyt vain pitäisi saada isompaa vaihdetta silmään. Jospa pitäisin tiukkaa kuria siihen saakka, että paino alkaa seiskalla? Kohtuullisella pudotusvauhdilla se tarkoittaisi paria-kolmea kuukautta. Ihan en ehdi siihen, että olisin tytön synttäreillä 13.10. 20kg pienempi kuin viime vuonna, mutta ei se taida kauaksikaan jäädä. Juu, näin minä teen. Ennen noita synttäreitä ei ole tulossa minkään sortin kissanristiäisiä, joten eipä ole mitään tekosyytäkään sitten herkutella. Eli jep, nyt siis mennään täysillä noihin kekkereihin saakka! Sopivasti kausikin alkaa lokakuussa ja senkin takia on hyvä vähän nostaa panoksia myös syömispuolella.

Mitäs muuta tänne kuuluu. Ai joo, minun pitäisi hommata uusi juoksutakki ja melkein housutkin syyskelejä varten. Täällä alkaa olla jo aika kylmä iltaisin, ja mun reilu vuosi sitten ostamat takit on molemmat jo häiritsevästi liian suuria ja pitkät trikootkin alkaa olla vähän löysät. Stadiumin nettikaupassa olisi vielä tarjous Socin juoksupuvusta (takki ja housut) hintaan 39,90, mutta rahatilanne on ihan supertiukka... ääh. Ärsyttävää. No pitää katsella, tuossa kuitenkin säästäisi sen parikymppiä.

Mun pitää nyt alkaa siivoilemaan, meillä alkoi tytön kanssa viikonloppu kun toisella nousi kuume. Kurjaa. Palaillaan!

2 kommenttia:

 1. Voi miten ihana oli lukea, että edistystä tapahtuu. Siis että vaatteet on jo isoja ja silleen. :) Ja onnea kympistä! Oot ihan supermimmi! <3 Niin ja heiii, miekin alan kyllä johonkin sokerilakkoon kunhan pääsen takas kotiin, tää touhu on nimittäin ihan karmeeta vaihteeksi. :D Voin niin samaistua tuohon keksinmussutukseen, vaikka mie oon kyllä syöny enemmän kaikkea muuta hyvää kuin keksiä. Miten siitä makeasta tuleekin niin äkkiä sellainen päivittäinen "tarve", että on vaikea kuvitella ettei söisi sitä...

  Tsemppiä kahenkympin saavuttamiseen! Sieltä se tulloo, kun tekköö oikkeet asiat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu edistystä kyllä tapahtuu koko ajan! :) Tunteehan sen kropassa.

   Ja joo, todellakin tiedän mitä tarkoitat tuolla sokerintarpeella!! Miten sitä lipsahtaakin siihen niin helposti.

   Kiitokset tsempeistä ja samat sinne!<3

   Poista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)