Sivut

lauantai 11. elokuuta 2012

Pettymys

No blaah! Avasin into piukassa sen Pump it up!- DVDn ja odotin että pääsisin tanssimaan. Ajattelin että siinä kivasti tulee hiki ja on vaikka hauskaakin samalla. Pieleen meni. Hyvin pieleen.

Alkulämmittely oli vielä ihan kohtuulupaava, ajattelin että ehkä tää nyt on vähän, eh, pornahtava, mutta ei tää nyt haittaa. Burn it up- osio oli jo aika vaivaannuttava, ei se eronnut oikein "jaksaa jaksaa, ou jeeh!"-aerobicista mitenkään muuten kuin siten, että tanssijoilla oli vähemmän vaatteita päällä ja musiikki oli vielä huonompaa. Lisäksi samoja liikkeitä toistettiin tosi pitkään, se oli tylsää ja puuduttavaa. No sitten tuli se eniten odottamani Dance it up- osio, ja kesken piti jättää. Käytännössä kauhu-aerobicia, mutta vähemmillä vaatteilla ja vielä ärsyttävämmällä ohjaajalla. Ihan hirveää. Ei se mitään tanssia ollut, v-askellusta, polvennostoja ja muita perusliikkeitä höystettynä päänheilutuksilla ja persauksen pyörityksellä. Vähän kuin kauhu-aerobic yhdistettynä oikein mauttomaan musiikkivideoon. Äh. Mies katsoi DVD:n tyttöjä oikein mielellään vaikkei sillä voisi vähempää kiinnostaa edes kohtuuvähäpukeiset Zumba-ohjaajat - eiköhän sekin kerro osaltaan DVD:n tasosta.

Harmittaa! Toivoin niin kovasti että tuo olisi ollut hyvä. No ehkä se toinen on parempi, se on tosin vielä matkalla. Ehkä annan tuolle vielä mahdollisuuden, tai sitten en. Blaah.

No mutta aina ei voi voittaa. Onneksi tänään postista hakemani H&M-urheiluvaatteet olivat taas kerran nappiostoksia. Jopa nämä urheiluliivit tukivat tuossa tanssissa riittävästi, vaikka hyppyjäkin jumpassa oli. Juoksuun en näitä laittaisi, mutta varmasti ovat hyvät kävelyssä, joogassa ja muussa vähän rauhallisemmassa menossa. Olen positiivisesti yllättynyt, kun ei nää mun rinnat varsinaisesti mitkään pienet ole vaan tukea oikeasti tarvitaan kävelyssäkin. Toppikin on tosi kiva, tarpeeksi löysä muttei kuitenkaan säkki. Minä tykkään! H&M on kyllä kerran toisensa jälkeen osoittanut urheiluvaatteidensa olevan priimaa, vaikka ketjua monesti parjataankin huonosta laadusta.

Mä painun nyt saunaan, tuo tanssiminen ei tuntunut ollenkaan pahalta joten huomenna taidan uskaltaa tehdä jo kunnon treenin, varmaan Jillian Michaelsin tahtiin. Juoksemaan lähden taas maanantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)