Sivut

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Paluu salille

Pääsin eilen käymään puntilla, kun mies teki vähän työhommia ja tungin itseni mukaan. Ai että mä sanon! Salikäynti jäi tosin lyhyehköksi, kun tyttö oli mukana leikkimässä jumppapallolla ja juomapullolla ja hermothan sillä meni jossain vaiheessa. Ehdin kuitenkin hyvin tehdä yläkropan ja vatsat, venyttelyt jäi kotiin. Mutta voi vitsi että minä nautin! Jotain kummallisen koukuttavaa siinä kymmenen neliön kopissa on. Tuolla miehen työpaikan salilla on vain yksi laite, josta kai saisi irti vaikka mitä, mutta en minä osaa siinä käyttää kuin ylä- ja alataljaa... :D Lisäksi löytyy crosstrainer ja soutulaite ja sitten pari eripainoista tankoa, levypainoja, muutama kahvakuula, jumppapallo ja penkki. Ja käsipainoja. Ihan riittävästi minun tarpeisiini, en laitteista välitä muutenkaan. Ainoa selkeä puute tuolla on peilin puuttuminen, mutta onneksi siinä on sentään ikkuna (ja sälekaihtimet, Luojan kiitos) josta vähän edes näkee ettei kyykkää aivan miten sattuu. 

Nyt sitten (taas) vaihteeksi hiillostin miestä, ja nyt lopultakin näyttää siltä, että saan ihan oikeasti alkaa käymään tuolla ominpäin. Jee!! :) Eli nyt sitten viikko-ohjelmaan pitäisi saada ängettyä 2-3 salikäyntiä viikossa. Tykkään. Paljon. Käytännössä salilla käyminen tapahtuu aikaisin aamulla tai myöhään illalla, veikkaan jälkimmäistä, koska jotenkin ahdistaa ajatus käydä miehen työpaikalla suihkussa, kun karvaiset miehet on vain ohuen seinän takana :D

Sellaisia kuulumisia tänne. Nyt alan siivoamaan taas kerran (kyllä, sunnuntaiaamuna yhdeksältä. En ole hullu, olen puoli kahdeksalta heräävän taaperon äiti), illalla opparia ja treenit myös. Huomenna opiskelupaikkakunnalle, buu. Torstai-iltana kotiin. Ensi viikolla ja seuraavallakin jää inhottavasti kahdet treenit välistä, ei hyvä, varsinkaan kun 20. päivä on ensimmäinen harjoituspeli (iiik!!). Mutta elämä on ja mitään en tuolle koulumatkalle voi. Kohta se on ohi ja voin keskittyä taas elämässä vähän olennaisimpiin asioihin.

Jeps mutta nyt nupit kaakkoon ja hommiin! Aurinkoista sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)