Sivut

tiistai 15. maaliskuuta 2016

O-ou

Huiiii.

Jänskättää melkein!

Vaikka luulen ettei tänne nyt ainakaan kovin moni vanha "tuttu" löydäkään - tosin jos löytää, niin hauskaa sekin.

Mitäs tänne. Mistähän sitä aloittaisi?

Edellisestä tekstistä on nyt kulunut lähes kaksi vuotta, blogin aloituksesta puolestaan jo melkein neljä (!!!!). Tähän väliin on mahtunut uusi aloitettu ja kuopattu blogi, paljon treeniä, yksi kausi lentopalloa, punttia niin että paino nousi lähes kuusi kiloa, ylikunto sekä raskaus ja pikkuinen vauva. Meidän kuopus on nyt vajaa 4,5 kuukautta "vanha". Raskausaikana mun liikunnat jäivät käytännössä nollaan supistelujen ja erinäisten muiden vaivojen vuoksi, ja paino pääsi hiipimään mahtavat 18 kiloa ylöspäin. Noista kiloista on jäljellä tämän aamun 91,0 lukeman mukaan tasan kolme, eli ekassa neuvolassa painoin tasan 88 kiloa. Tuolloin tosiaan takana oli melkoisesti salia ja vaatekoko oli tismalleen sama kuin kuusi kiloa kevyempänäkin. Veikkaan että tuossa painossa oli jo jonkin verran nesteitä sun muuta vauvan kerryttämääkin, ehkä kilo tai kaksi korkeintaan.

Vauvan ollessa kaksiviikkoinen kävin ensimmäisellä lenkillä ja siitä lähtien olen tehnyt vähän sitä ja vähän tuota. Salille en ole vieläkään päässyt, mutta noin muuten lajivalikoimaan kuuluu hiihto, kuntonyrkkeily, harrastelulentis sekä kotitreenit milloin FitnessBlenderin kotijumpilla ja milloin kahvakuulalla. Liikunta maistuu silloin kun saan aikaiseksi, mutta vähän lisäboostia tässä nyt kaivattaisiin.

Oma olemus tuntuu nyt riittävän raskaalta ja löysältä, ja luulen että nyt, nyt on se hetki käsillä kun saan itseäni kunnolla niskasta kiinni ja kilot pois. Tavoitepainoa mulla ei niinkään ole, mutta haluan saada taas treenirutiineista ja järkevästä ruokavaliosta kiinni. Jälkimmäiseen ei kylläkään välttämättä vaadittaisi kuin sokerikoukusta irtautuminen...

...mutta koska olen minä, niin eihän se nyt käy. Kyllä tässä on nyt itsekseen yritetty ja koitettu ja vaikka mitä, siinä onnistumatta. Jotain motivaatiohommaa tässä nyt pitäisi löytää.

Siksipä 1) herättelen tässä blogia ja 2) ilmoittauduin justiinsa nettivalmennukseen.

4.4. alkaa Puretreeni. En tiedä pelottaako enemmän treeniohjelma vai maidoton ja gluteeniton ruokavalio, ehkä jälkimmäinen. Pitkään pohdin aloittelijoiden ja edistyneiden ryhmien väliltä ja päädyin lopulta jälkimmäiseen, vaikka kunnon punttitreenistä onkin kulunut jo lähes vuosi. Jotenkin se tuntui oikeammalta tähän saumaan, kun kaipuu nimenomaan levypainoja kolistelemaan alkaa olla jo aika kova.

Blogin halusin avata uudelleen pääasiassa kirjatakseni itselleni kaikenlaista muistiin, ja mietin uuden blogin avaamistakin, mutta kuitenkin sitten tuntui kivemmalta palata tähän vanhaan, tuttuun, turvalliseen ja anonyymiin.

Että täällä ollaan taas. Hauskaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)