Sivut

lauantai 7. syyskuuta 2013

Pieni miinus ja sekalaisia kuulumisia

Flunssasta toivuttu! Maanantain ja tiistain vielä himmailin, maanantaina en ollut töissäkään. Keskiviikkona kävin varovaisella 4,5km juoksulenkillä ja torstain reenit menivät flunssaolon puolesta jo hyvin. Harmi vaan että alaselkä kipuili koko ajan niin, etten todellakaan päässyt tekemään täydellä teholla oikein mitään, blaah. Selkäkin on nyt kuitenkin parempana, onneksi.

Eilen pidin vapaapäivän, kun olin turkasen väsynyt töiden jälkeen ja kömminkin sänkyyn jo puoli kymmeneltä. Ylös pääsin jopa yhdeksältä, että oho hups vain. :D Tänään olisi tarkoitus joko juosta tai pyöräillä, ja huomenna onkin jännä päivä; pääsen pitkästä, pitkästä aikaa pumpiin! Täällä tuo pump on normaalisti tiistaisin ja se ei mulle käy partiohommien vuoksi (ja pitäis sitä vissiin kotonakin joskus olla?), mutta nyt on ohjaajan poissaolojen vuoksi kaksi sunnuntaipumpia peräkkäin. Jee :) Yritin kyllä ilmoittautumisen yhteydessä kiitellä ohjaajaa hulluna sunnuntaipumpista vähän siinä toivossa, että niitä jatkossa alkaisi olla vakituisemminkin. Huomenna yritän parhaani mukaan ehtiä myös uimaan, koska niska-hartiaseutu on niin tukossa että päätä särkee ihan koko ajan. Tuolla uimahallilla on ihan surkeat aukioloajat, joten uintia en saa ängettyä vakkariksi viikko-ohjelmaan millään, mutta nyt kyllä tosiaan olisi oikeasti tarve päästä.

Niin joo ja miinustakin on havaittu, aamupaino tänään 84,7! Alle kilo enää 15 kilon merkkipaaluun, aika jees. Jospa tuo kuukauden kestänyt jumi olisi nyt helpottanut ja paino putoaisi taas vähän ripeämpään tahtiin.

Sellaista tänne. Me lähdetään tytön kanssa nyt ulos, kun aamupäivä on mennyt siivouspuuhissa. Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)